Så meget scorer Lady Gaga på Vegas-optræden

Lady Gaga får god betaling får sin optræden i Las Vegas.

Lady Gaga får god betaling får sin optræden i Las Vegas.

Foto: All Over Press

 

Langt de fleste af de millioner af mennesker, der hvert år besøger spillebyen Las Vegas i Nevada forlader byen midt i ørkenen med færre penge end de havde med.

Det de ikke taberved poker- og black jack-bordene, sætter de til på rouletten, mens de enarmede tyveknægte får de sidste håndører.

Det gælder dog ikke popprinsessen Lady Gaga, der netop har offentliggjort, at hun i december næste år indleder en to år lang koncertrække i MGM's Park Theater i Las Vegas.

Gaga, der allerede har sit på det tørre og vurderes at være god for mindst halvanden milliard kroner, har lavet en guldrandet kontrakt med koncertarrangørerne i spillebyen.

Det er planen, at hun skal optræde i alt 74 gange i arenaen, hvor der er plads til 5.300 gæster.

Den britiske avis The Guardian er et blandt flere medier, der har opsnuset, hvad Lady Gaga  får ud af anstrengelserne.

Gagas betaling bliver på hele 470 millioner kroner.

Det betyder, at hun hver aften, når hun smider stængerne op efter en succesfuld koncert, kan se 6.351.000 kroner tikke ind på den i forvejen bugnende bankkonto.

I Vegas efterfølger Gaga Celione Dion, Britney Spears, Jennifer Lopez, Elton John, Backstreet Boys og Rod Stewart, der alle i de senere år har optrådt på langtidskontrakter i Las Vegas.

Lady Gaga hudløst ærlig om sygdom

Lady Gaga har i løbet af 2017 været på verdensturné med sit album fra 2016, 'Joanne'.

Hun måtte dog udskyde Europa-delen af turnéen på grund af den kroniske sygdom fibromyalgi, som hun har lidt af i årevis.

Nyheden om, at Lady Gaga tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på  Netflix-dokumentaren "Gaga: Five Foot Two".

I den nye dokumentarfilm kom vi helt tæt på Lady Gagas liv. Man kom blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året. Samtidig fulgte man hendes besøg hos en læge, hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med.

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter, men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år.

Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen.

- Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste dag, fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget.

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.). Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Men det gør jeg nu, sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen.

Du kan se billeder af nogle af Gagas vildeste øjeblikke i galleriet herunder:

Lady Gagas vildeste øjeblikke

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close