Lady Gaga skal optræde ved prestigefyldt show

Foto: AOP

Sangerinden Lady Gaga får æren af at optræde i pausen af Super Bowl til februar. Super Bowl er finalen i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL. 
 
- Det er ikke en illusion. Rygterne taler sandt. Denne sæsons Super Bowl bliver Gaga!, skriver den seksdobbelte Grammy-vinder på Twitter.
 
 
Det er forbundet med stor prestige at få lov at optræde under Super Bowl, der år efter år er en af de begivenheder, som har flest tv-seere i USA og verden. 
 
 
Det såkaldte "halftime show", der finder sted i pausen mellem andet og tredje quarter, trak i februar hele 116 millioner tv-seere - alene i USA. 
 
Dengang var det Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars, der stod for at underholde de mange millioner seere.
 
Super Bowl 51 finder sted søndag 5. februar 2017 på NRG Stadium i Houston, Texas. 
 
Lady Gaga har netop udgivet singlen "Perfect Illusion", og hun udgiver i oktober sit femte album, der har fået titlen "Joanne". 
 
 
Det bliver anden gang, at Lady Gaga får lov at optræde under Super Bowl. 
 
I februar sang hun således den amerikanske nationalmelodi, inden kampen mellem Denver Broncos og Carolina Panthers blev sparket i gang. 
 
Super Bowl endte dengang med en 24-10 sejr til Denver Broncos, der også er startet denne sæson med tre sejre på stribe.
 
Den seneste Super Bowl var målt på tv-seere kun overgået af to andre Super Bowls i historien. Den havde hele 111 millioner seere i gennemsnit. 
 
Det er ikke hvem som helst, der får lov til at optræde under finalen i NFL. 
 
I de seneste år har navne som Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Tom Petty, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney og U2 underholdt i pausen af Super Bowl.
 

Galleri: Varm op til Lady Gaga

 
/ritzau/
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close