Hollywood20. december 2017

Lady Gaga indtager Las Vegas

Lady Gaga skal fra december 2018 spille fast i Las Vegas
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/16.1.27115100.jpg
 (Foto: All Over Press)

Er du fan af Lady Gaga, så kan det godt være, at du skal tage en tur til Las Vegas til december næste år.

Der starter sangerinden nemlig en koncertrække, der strækker sig over de næste to år.

Det afslørede Gaga selv på Twitter i går.

- Rygterne er sande. Jeg kommer til at have residency på MGM's Park Theater. Vær klar til et helt nyt show. Det har været en livslang drøm for mig at være en Las Vegas-pige. Jeg er så glad. Jeg elsker jer, mine små monstre, vi gjorde det. Mød mig i Las Vegas, skrev Gaga i sit tweet.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Hvor meget billetterne kommer til at koste, vides endnu ikke, men salen, som Lady Gaga skal spille i, kan have op til 5300 gæster.

Der burde altså være god mulighed for at få lov til at se Gaga, hvis det skulle være det, man havde lyst til.

Sangerinden starter arbejdet med sit nye show, når hun til februar er færdig med sin verdensturné. På sin igangværende turné kommer hun også en tur forbi Danmark. Det sker den 17. februar, når Gaga rammer Royal Arena.

Holder pause fra musikken

Selvom Gaga nu skal til at spille permanent i Las Vegas, så betyder det ikke, at vi skal forvente ny musik fra sangerinden i nærmeste fremtid. Tidligere på året slog hun nemlig fast, at hun ville tage en pause fra sangskrivningen.

Sidste gang Lady Gaga udgav ny musik var i 2016, da hun udgav albummet "Joanne".

Nyheden om, at Lady Gaga tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på Netflix-dokumentaren "Gaga: Five Foot Two".

I den nye dokumentarfilm kom vi helt tæt på Lady Gagas liv. Man kom blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året. Samtidig fulgte man hendes besøg hos en læge, hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med.

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter, men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år.

Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen.

- Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste dag, fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget.

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.). Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Men det gør jeg nu, sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen.

Du kan se billeder af nogle af Gagas vildeste øjeblikke i galleriet herunder

Lady Gagas vildeste øjeblikke

Sponsoreret indhold