Hollywood21. december 2017

Kris Jenner om babynyhed: Gud er god

Kris Jenner bryder nu tavsheden omkring Khloé Kardashians graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6417078w.jpg
 Foto: All Over

I går aftes kom nyheden, om at Khloé Kardashian er gravid, endelig. Det skete, efter der i flere måneder havde været rygter om, at realitystjernen ventede barn med kæresten Tristan Thompson.

Nu har Kris Jenner så også valgt at bryde tavsheden omkring den kommende familieforøgelse.

- Gud er så god. Jeg er mere end spændt. Hvilken velsignelse, skriver Kris til et repost af det billede, som Khloé lagde på Instagram i går aftes.

Kris Jenner kan i øvrigt glæde sig over, at Khloés kommende barn ikke er det eneste barnebarn, der kommer til verden i 2018.

Kim Kardashian og Kanye West venter nemlig deres tredje barn, der forventes at komme til verden tidligt i det nye år. Kim og Kanyes tredje barn kommer til verden ved hjælp af en rugemor.

Familiens yngste medlem, Kylie Jenner, venter også sit første barn i det nye.

Dermed kan Kris Jenner altså byde tre nye børnebørn velkommen til verden i 2018. Hun er dermed bedstemor til hele ni børnebørn.

Artiklen fortsætter efter billedet

I det originale opslag, som Khloé lagde på Instagram i går aftes, sendte realitystjernen blandt andet en stor kærlighedserklæring til kæresten Tristan Thompson.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lød roserne til den vordende fader. Khloé bekræftede ikke kønnet på sin kommende baby, men det er tidligere kommet frem, at hun venter en dreng.

Kylie og Khloé har vilde krav

Noget tyder på, at både Khloé Kardashian og Kylie Jenner kommer til at få nogle overdådige fødsler.

Tidligere er det nemlig kommet frem, at de to vordende mødre har en række vilde krav til, når de skal føde.

Realitysøstrene er vant til at leve i sus og dus, og det afspejler sig også, når det kommer til at føde.

De to halvsøstre er begge gravide - Khloé Kardashian angiveligt med en dreng, mens Kylie Jenner efter sigende venter en pige - og er sat til at føde i det nye år, og ifølge ugebladet OK! Magazine stiller de to realitystjerner skyhøje krav til, hvordan deres fødestuer skal udstyres og indrettes.

- De driver allerede personalet på L.A.'s Cedars-Sinai Hospital til vanvid, siger en kilde til OK! Magazine ifølge Life & Style.

Ifølge OK! Magazines kilde har Kylie Jenner krævet et stort snackskab, mens Khloé Kardashian vil have et ubrugt badekar på sin fødestue i tilfælde af, at hun beslutter sig for at føde i vand.

De to realitystjerner lader sig heller ikke nøje med det sengetøj, som hospitalet har som standard, så de har angiveligt krævet lagner med trådantal på 1000 - og så SKAL det være gråt.

Du kan se billeder af Khloé Kardashians vilde vægttab igennem de seneste år, i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

null

Sponsoreret indhold