Hollywood22. juni 2017

Det betaler Kim og Kanye deres rugemor

Kim og Kanye har bunker af millioner på kontoen, men deres rugemor bliver ikke millionær af at bære parrets barn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.5895376if.jpg
 Foto: All Over

I går kom det frem, at Kim og Kanye har hyret en rugemor i håbet om at få et tredje barn.

Nu kan hjemmesiden TMZ så fortælle, hvor meget parrets rugemor kommer til at tjene på tjansen.

Og selvom Kardashian og West har en enormt stor formue, så kommer rugemoren ikke til at blive millionær på at bære parrets kommende baby.

TMZ fortæller, at rugemoren får 45.000 dollars fordelt over 10 måneder, hvilket svarer til, at hun får 30.000 kroner om måneden. Altså 300.000 kroner i alt.

Derudover kan der komme nogle ekstra tillæg. Hvis det skulle ske, at rugemoren bliver gravid med mere end et barn, så vil hun få 5000 dollars pr. ekstra barn, hvilket svarer til 33.000 kroner.

Skulle det ske, at rugemoren efterfølgende ikke vil være i stand til at blive gravid igen, så udløser det 4000 dollars, hvilket svarer til 27.000 kroner.

Samtidig er der en masse regler, som rugemoren skal overholde. Hun må fx ikke ryge, drikke eller tage stoffer. Hun skal også afholde sig fra at have sex i ugerne optil, at det befrugtede æg sættes op i hendes livmoder.

Hun må ikke gå i jacuzzi eller sauna, hun må ikke håndtere kattegrus, farve sit hår, drikke mere end en kaffedrik om dagen, elle spise rå fisk under graviditeten.

Det har længe været Kims drøm at få et barn mere, men efter fødslen af Saint har lægerne frarådet, at hun bliver gravid igen.

Det skyldes blandt andet de komplikationer hun havde, da North var kommet til verden.

- Min læge blev nødt til at stikke hele armen ind i mig, for at få min moderkage til give slip. Han skrabede den væk fra min livmoder med sine fingernegle. Hvor ulækkert og smertefuldt. Min mor græd, hun havde aldrig set noget lignende før. Selve fødslen var forholdsvist nem, men at skulle igennem det der, var den mest smertefulde oplevelse i mit liv, har Kim skrevet på sin blog efterfølgende.

Se billeder fra sidste gang Kim var gravid i galleriet herunder

Højgravide Kim Kardashian

Sponsoreret indhold