Hollywood26. september 2017

"Game of Thrones"-par skal giftes

De spillede forelskede i TV-serien "Game of Thrones", og nu skal de giftes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rose-leslie-kit-harington-260917.jpg
 Foto: All Over Press

TV-hittet "Game of Thrones" er kendt for sine intriger og magtkampe, men i kulisserne ser det meget mere idyllisk ud - i hvert fald hvis man spørger to af skuespillerne på rollelisten.

I 2012 mødte Kit Harington, der spiller Jon Snow i serien, og Rose Leslie, der spiller Ygritte, hinanden under optagelserne af HBO-serien. I serien forelsker de sig i hinanden, og der gik ikke lang tid, før virkeligheden indhentede fiktionens verden.

Den engelske avis The Mirror kan nu fortælle, at Kit Harington har været på knæ og friet til Rose Leslie.

- De har endnu ikke fastsat en dato, men fortalte i sidste uge til venner og familie, at de er blevet forlovet, fortæller en kilde til The Sun.

- Kit har i lang tid vidst, at han ville giftes med Rose, men han ville have at de købte et hus og slog sig lidt ned først, tilføjer kilden.

Harington og Leslie, der begge er 30, flyttede i januar ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr.

Parret har altid været private omkring deres forhold. De begyndte at date i 2012 og holdt deres forhold væk fra offentlighedens søgelys i hele fire år, da de først optrådte sammen på den røde løber for første gang sidste år.

Det var også sidste år, at Kit Harington for første gang satte ord på sit forhold til skuespilkollegaen. I et interview med det italienske modemagasin L'Uomo Vogue, delte han sit yndlingsminde fra "Game of Thrones"-indspilningerne.

- De tre uger, da vi var på Island for at optage anden sæson... Fordi landet er så smukt, det magiske lys, og fordi det var der, jeg forelskede mig, genkalder Kit Harington i interviewet.

- Hvis du er tiltrukket af en person, og vedkommende i fiktionens verden er én, du er forelsket i, så er det nemt at forelske sig, tilføjer Jon Snow-stjernen.

- You know nothing, Jon Snow, sagde Ygritte (Rose Leslie) til Jon Snow (Kit Harington) i "Game of Thrones". Replikken er efterhånden gået hen og blevet ikonisk, og nu giver de to skuespillere snart hinanden deres "ja". Foto: All Over Press.

https://imgix.seoghoer.dk/rose-leslie-kit-harington-got.jpg
 Foto: All Over Press

Sponsoreret indhold