Hollywood19. maj 2016

Kit Harrington scorede Game of Thrones-kollega

Forholdet mellem Game of Thrones-karaktererne Jon Snow og den smukke Ygritte blev til ægte kærlighed bag kulisserne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kit_harrington.jpg
 Foto: All Over Press

Under optagelserne til Game of Thrones var der lige pludselig ikke langt fra manuskript til virkelighed for to af seriens skuespillere.

Kit Harrington havde i rollen som Jon Snow et forhold til Rose Leslies figur Ygritte, men også uden for settet forelskede den 29-årige skuespiller sig i den jævnaldrende skuespillerinde.

- Hvis du allerede er tiltrukket af en pige, der spiller din flirt, er det meget let at blive forelsket, forklarer hjerteknuseren i den kommende udgave af Vogue Italia, skriver Hello Magazine.

Temperaturen steg mellem parret, da de indspillede en række scener til den uhyre populære tv-serie i Island, og derfor betyder det lille nordiske land alt for ham.

- Landet er så smukt, nordlyset er helt magisk, og så var det stedet, hvor vi forelskede os i hinanden, afslører Harrington.

Parret blev allerede kædet sammen i 2012, men stod først frem på den røde løber tidligere i år, og selv om Leslie er blevet skrevet ud af serien for lang tid siden, har hun stadig fulgt med på nærmeste hold.

[node:aller-related-content]

Skuespillerinden var nemlig en af de eksklusivt udvalgte, der kendte til Jon Snows uvisse skæbne, da han blev stukket ned i femte sæsons finaleafsnit, har Harrington for nylig afsløret.

- Jeg fortalte det til min mor og min far med det samme. Og til min kæreste. Så kun et par få meget loyale mennesker, fortalte han i "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Sponsoreret indhold