Hollywood27. september 2017

"Game of Thrones"-par annoncerer forlovelse på gammeldags facon

Kit Harington og Rose Leslie har valgt at offentliggøre deres forlovelse på meget traditionel vis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kit-harington-rose-leslie-270917.jpg
 Foto: All Over Press

I går rapporterede adskillige medier, at Kit Harington og Rose Leslie, der spiller henholdsvis Jon Snow og Ygritte i HBO-hittet "Game of Thrones", var blevet forlovet, og nu har det smukke par så selv bekræftet, at de snart skal være mand og kone.

I stedet for at sende en pressemeddelelse ud eller få deres talsmænd til at bekræfte nyheden, har Harington og Leslie valgt en lidt mere traditionel - og nogen vil måske mene direkte gammeldags - måde at annoncere deres forlovelse.

I "Game of Thrones" sender man en ravn, hvis man skal viderebringe vigtig information, men det er dog trods alt ikke en sort fugl, "Game of Thrones"-parret har benyttet sig af. De har i stedet valgt at indrykke en annonce i tirsdagsudgaven af avisen The Times.

Formuleringen i annoncen er dog nærmest som taget ud af "Game of Thrones".

- Forlovelsen mellem Kit, den yngste søn af David og Deborah Harrington af Worcestershire, og Rose, den mellemste datter af Sebastian og Candy Leslie af Aberdeenshire, annonceres hermed, lyder formuleringen.

Harington og Leslie er ikke de første kendisser, der annoncerer en forlovelse ved at bruge knitrende avissider og tryksværte. I 2014 annoncerede skuespilleren Benedict Cumberbatch sin forlovelse med kæresten Sophie Hunter. Det skete også i The Times.

Kit Harington og Rose Leslie, der begge er 30, flyttede i januar ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr.

Parret har altid været private omkring deres forhold. De begyndte at date i 2012 og holdt deres forhold væk fra offentlighedens søgelys i hele fire år, da de først optrådte sammen på den røde løber for første gang sidste år.

Det var også sidste år, at Kit Harington for første gang satte ord på sit forhold til skuespilkollegaen. I et interview med det italienske modemagasin L'Uomo Vogue, delte han sit yndlingsminde fra "Game of Thrones"-indspilningerne.

- De tre uger, da vi var på Island for at optage anden sæson... Fordi landet er så smukt, det magiske lys, og fordi det var der, jeg forelskede mig, genkalder Kit Harington.

- Hvis du er tiltrukket af en person, og vedkommende i fiktionens verden er én, du er forelsket i, så er det nemt at forelske sig, tilføjer Jon Snow-stjernen.

I galleriet herunder kan du se nogle af Hollywood-stjernernes mest unikke forlovelsesringe.

Stjernernes unikke forlovelsesringe

Sponsoreret indhold