Hollywood13. april 2018

Khloé i lykkerus efter fødsel: Har allerede tilgivet utro Tristan

Efter Khloé Kardashian har født sin datter, er hun så lykkelig, at hun angiveligt allerede har tilgivet sin utro kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09013558.jpg
 Foto: All Over Press

Og meget tyder på, at kærestens mange sidespring allerede er en saga blot for den nybagte mor. Sådan lyder historien i hvert fald ifølge amerikanske Peoples kilder.

- Khloé føler ikke andet end glæde lige nu. Hun er hovedkulds forelsket i sin lille pige - hun er fyldt op med kærlighed. Alt andet er ligegyldigt, afslører en kilde tæt på Kardashian-familien til People.

Til trods for at Tristan Thompsons utroskab gentagne gange er blevet foreviget for rullende kameraer, så er Khloé angiveligt så "utroligt glad", at hun slet ikke er oprevet over kærestens svigt.

- Hun er så utroligt glad for, at hendes baby er der, at hun er stor og stærk og sund og smuk, så lige nu har Khloé virkelig ikke nogle bekymringer. Hun er ikke engang sur på Tristan lige nu, fortsætter Peoples kilde.

Artiklen fortsætter efter billedet.

- Hun har stort set allerede tilgivet ham, afslører insideren.

- Hun befinder sig i en bobbel af kærlighed og fred og lykke lige nu, og alt, der er sket med Tristan, handler mindre om "utroskab" og mere om, at det bare var et tilfældigt fuldemandskys, der ikke betød noget, og det var mest bare kys og førte ikke til noget, og det var resultatet af dumme groupies, der prøvede at lægge en fælde for ham, og alle har bare brug for at komme videre, forklarer kilden.

Utroskabsskandalen rullede sent tirsdag aften, da DailyMail kunne vise video, der viste, at Tristan Thompson, som kyssede med en anden kvinde end Khloé Kardashian på en natklub i New York.

Til at starte med, var der teorier om, at det var en kvinde, der på Instagram kaldte sig "Ms.Stephaniee_". Det har senere hen vist sig, at kvinden på videoerne hedder Lani Blair.

Lani Blair er Instagram-model med mere end 300.000 følgere på det sociale medie.

På videoen kan man se, at Tristan Thompson og Lani Blair har en hyggelig stund på natklubben PH.D Lounge i New York.

Skandalen med Lani Blair udviklede sig, da der senere onsdag dukkede video op, hvor man kunne se Tristan Thompson og Lani Blair, der går ind på et hotel i New York om aftenen den 7. april, og først kommer ud igen næste morgen den 8. april.

Artiklen fortsætter efter videoen

Onsdag dukkede der også en video op på TMZ, hvor man kunne se Tristan Thompson, der hygger sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C.

Optagelserne er fra oktober, hvor Khloé er omkring tre måneder henne. I videoen ser man Tristan på en natklub, hvor han kysser med en unavngiven kvinde. Efterfølgende begraver han sit ansigt i en anden kvindes bryster. Videoen er optaget af overvågningskameraerne på en natklub i Washington D.C. i oktober. Tristan var i byen, fordi hans hold, Cleveland Cavaliers, skulle spille mod Washington Wizards.

Artiklen fortsætter efter videoen

Hverken Tristan Thompson eller Khloé Kardashian har indtil videre kommenteret utroskabshistorien.

Sponsoreret indhold