Hollywood17. april 2018

Kris Jenner afslører betydningen bag Khloés babynavn

Khloé Kardashian afslørede sent i går aftes, at hendes lille datter har fået navnet True Thompson. Nu forklarer Kris Jenner betydningen bag det specielle navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6417078w.jpg
 Foto: All Over

Khloé Kardashian afslørede i går, hvad hendes lille datter er kommet til at hedde, og nu forklarer Kris Jenner betydningen bag navnet.

For lille True Thompsons navn er ikke kommet ud af den blå luft.

Det er nemlig et navn der løber i familien.

- Jeg er så stolt af at sige goddag til mit lille barnebarn True. Fun Fact... Min bedstefars navn på min fars side var True Otis Houghton. Min fars navn var Robert True Houghton. Så jeg er så glad for, at Khloé har givet sin datter navnet True, skriver Kris Jenner på Instagram.

Her har hun samtidig delt et billede af masse lyserøde balloner.

Artiklen fortsætter efter billedet

Khloé Kardashian brugte også Instagram, da hun i går skulle fortælle, hvilket navn datteren havde fået.

- Vores lille pige, True Thompson, har fuldstændig stjålet vores hjerter og overvældet os med KÆRLIGHED. Sikke en velsignelse at byde denne lille engel velkommen til familien. Mor og far elsker dig, True!, skrev Khloé Kardashian på sin Instagram.

Den nybagte mor delteikke et billede af sin datter, men hun viste et udpluk af de mange gaver, såsom blomster, balloner og bamser, som den lille familie har modtaget den seneste tid.

sin hjemmeside afslører Khloé, at datteren vejede 3090 gr og 53 cm lang, da hun kom til verden.

Det er Khloé Kardashians første barn, mens Tristan Thompson har sønnen Prince Oliver på 16 måneder fra et tidligere forhold.

Midt i en kæmpe utroskabsskandale

I sidste uge blev Tristan Thompson taget i at være Khloé Kardashian utro adskillige gange, mens hun var gravid med deres barn.

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video.

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder.

Kilder tæt på Khloé Kardashian fortæller, at hun allerede har tilgivet sin utro kæreste og baby daddy.

- Khloé føler ikke andet end glæde lige nu. Hun er hovedkulds forelsket i sin lille pige - hun er fyldt op med kærlighed. Alt andet er ligegyldigt, afslører en kilde tæt på Kardashian-familien til People.

Til trods for at Tristan Thompsons utroskab gentagne gange er blevet foreviget for rullende kameraer, så er Khloé angiveligt så "utroligt glad", at hun slet ikke er oprevet over kærestens svigt.

Du kan se flere billeder af den nybagte mor i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold