Hollywood16. april 2018

Det er sandt! Khloé Kardashian afslører datters navn

Den nybagte mor afslører, hvad hende og Tristan Thompsons datter skal hedde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09013346_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Khloé Kardashian, 33, har netop afsløret navnet på sin nyfødte datter.

Og måske det er en skjult hentydning til den utroskabsskandale, som hun og kæresten Tristan Thompson den seneste tid har befundet sig i.

null

- Vores lille pige, True Thompson, har fuldstændig stjålet vores hjerter og overvældet os med KÆRLIGHED. Sikke en velsignelse at byde denne lille engel velkommen til familien. Mor og far elsker dig, True!, skriver Khloé Kardashian på sin Instagram.

Den nybagte mor deler ikke et billede af sin datter, men viser et udpluk af de mange gaver, såsom blomster, balloner og bamser, som den lille familie har modtaget den seneste tid.

sin hjemmeside afslører Khloé, at datteren vejede 3090 gr og 53 cm lang, da hun kom til verden.

Det er Khloé Kardashians første barn, mens Tristan Thompson har sønnen Prince Oliver på 16 måneder fra et tidligere forhold.

I sidste uge blev Tristan Thompson taget i at være Khloé Kardashian utro adskillige gange, mens hun var gravid med deres barn.

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video.

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder.

Kilder tæt på Khloé Kardashian fortæller, at hun allerede har tilgivet sin utro kæreste og baby daddy.

- Khloé føler ikke andet end glæde lige nu. Hun er hovedkulds forelsket i sin lille pige - hun er fyldt op med kærlighed. Alt andet er ligegyldigt, afslører en kilde tæt på Kardashian-familien til People.

Til trods for at Tristan Thompsons utroskab gentagne gange er blevet foreviget for rullende kameraer, så er Khloé angiveligt så "utroligt glad", at hun slet ikke er oprevet over kærestens svigt.

- Hun er så utroligt glad for, at hendes baby er der, at hun er stor og stærk og sund og smuk, så lige nu har Khloé virkelig ikke nogle bekymringer. Hun er ikke engang sur på Tristan lige nu, fortsætter Peoples kilde.

- Hun har stort set allerede tilgivet ham, afslører insideren.

- Hun befinder sig i en bobbel af kærlighed og fred og lykke lige nu, og alt, der er sket med Tristan, handler mindre om "utroskab" og mere om, at det bare var et tilfældigt fuldemandskys, der ikke betød noget, og det var mest bare kys og førte ikke til noget, og det var resultatet af dumme groupies, der prøvede at lægge en fælde for ham, og alle har bare brug for at komme videre, forklarer kilden.

null

Sponsoreret indhold