Kendall Jenner kysser med Gigi og Bella Hadids bror

Anwar Hadid er topmodellerne Bella og Gigi Hadids lillebror.

Anwar Hadid er topmodellerne Bella og Gigi Hadids lillebror.

Foto: All Over Press

Kendall Jenner, 22, blev i sidste uge kædet sammen med basketspilleren Ben Simmons, men i denne uge deler hun mundvand med en ny fyr. 

Amerikanske TMZ ligger inde med et billede, hvor hun snaver løs med Anwar Hadid, der er Bella og Gigi Hadids lillebror. 

Jenner-søsteren var til CFDA-prisfest, hvor hendes halvsøster Kim Kardashian modtog en pris, og til efterfesten kom hun helt tæt på 18-årige Anwar Hadid. 

Vidner fortæller til TMZ, at de to unge stjerner snavede løs i to timer, og at Kendall Jenner tog alene hjem til sit hotelværelse omkring klokken fire om morgenen.  

I sidste uge blev Kendall Jenner kædet sammen med basketballspilleren Ben Simmons

Fra august 2017 til februar 2018 dannede Kendall Jenner par med basketballspilleren Blake Griffin.

Og nu havde modellen så fundet en ny basketballspiller at flette fingre med. 

En kilde tæt på parret fortalte til Page Six, at de havde datet i "et par uger". 

Jenner blev i sidste uge set med den et år yngre Philadelphia 76-spilleren på Beverly Hills Hotel, hvor de spiste frokost, og i forrige uge blev parret set på Manhattan med en gruppe venner, hvor de spiste på restauranten Vandal. 

- Der var foretaget sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at Kendall og Ben nød kunne nyde deres aften uden ballade, fortalte et vidne til Page Six

- De storsmilede hele natten med deres venner, tilføjede vidnet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ben Simmons er angiveligt den nye mand i Kendall Jenners liv. Foto: All Over Press

Meget tydede altså på, at Kendall Jenner reboundede fra en anden NBA-stjerne, den tidligere L.A. Clippers-spiller Blake Griffin, som netop er skiftet til Detroit Pistons.

Det stod klart, at de ikke længere dannede par efter årets Coachella-festival.

Både Kendall og Blake var til stede ved en fest ved Coachella, men parret snakkede ikke sammen på et eneste tidspunkt af festen, skrev People dengang.

På et tidspunkt gik Blake forbi det bord, som Kendall sad ved, og mens Kendall kiggede på ham, gik Blake bare videre. Efterfølgende hviskede Kendall noget til en af de veninder, som hun sad ved bord sammen med.

Kendall var til fest sammen med veninderne Bella og Gigi Hadid - hvis lillebror hun nu kysser med - og Victoria's Secret-modellen Joan Smalls var også en del af deres selskab. 

Artiklen fortsætter efter billedet


Kendall Jenner sammen med tre securityfolk på weekendens Coachella. Foto: All Over Press

Kendalls forhold til basketspilleren Blake Griffin blev offentligt kendt i september sidste år

Kendall har tidligere været kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun har datet en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson.

Forholdet til Blake Griffin gjorde også, at Kendall Jenner blev rodet ind i et baby-mama-drama, som Blake havde med sin eksforlovede Bryce Cameron. 

I februar valgte Bryce Cameron nemlig at sagsøge Blake Griffin. 

I retspapirerne fik man blandt andet at vide, hvornår Kendall og Blake gjorde deres forhold officielt med hinanden.
 
- I august 2017, efter at have ydmyget sin familie ved at tilbringe en weekend med Jenner i The Hamptons, hvor han havde fortalt Cameron, at han ville være i Oklahoma, fortalte Griffin til Cameron, at han ikke havde nogle intentioner om at blive ved med at lyve for hende eller deres børn, stod der i retspapirerne. 
 
De første billeder af Kendall Jenner og Blake Griffin sammen kom tilbage i september, da hun var til fest med den syv år ældre basketspiller.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close