Hollywood30. maj 2018

Kendall Jenner har en ny basketballspiller i sit liv

Modellen dater angiveligt basketballspilleren Ben Simmons
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-ben.jpg
 Foto: All Over Press

Fra august 2017 til februar 2018 dannede Kendall Jenner, 22, par med basketballspilleren Blake Griffin.

Og nu har modellen så fundet en ny basketballspiller at flette fingre med.

En kilde tæt på parret fortæller til Page Six, at de har datet i "et par uger".

Jenner blev i denne uge set med den et år yngre Philadelphia 76-spilleren på Beverly Hills Hotel, hvor de spiste frokost, og i sidste uge blev parret set på Manhattan med en gruppe venner, hvor de spiste på restauranten Vandal.

- Der var foretaget sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at Kendall og Ben nød kunne nyde deres aften uden ballade, fortæller et vidne til Page Six.

- De storsmilede hele natten med deres venner, tilføjer vidnet.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/16.1.34557852_copy.jpg
 Foto: All Over Press

Ben Simmons er angiveligt den nye mand i Kendall Jenners liv. Foto: All Over Press

Meget tyder altså på, at Kendall Jenner rebounder fra en anden NBA-stjerne, den tidligere L.A. Clippers-spiller Blake Griffin, som netop er skiftet til Detroit Pistons.

Det stod klart, at de ikke længere dannede par efter weekendens Coachella-festival.

Både Kendall og Blake var til stede ved en fest ved Coachella, men parret snakkede ikke sammen på et eneste tidspunkt af festen, skrev People dengang.

På et tidspunkt gik Blake forbi det bord, som Kendall sad ved, og mens Kendall kiggede på ham, gik Blake bare videre. Efterfølgende hviskede Kendall noget til en af de veninder, som hun sad ved bord sammen med.

Kendall var til fest sammen med veninderne Bella og Gigi Hadid, også Victoria's Secret-modellen Joan Smalls var en del af deres selskab.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/8.26218780.jpg
 Foto: All Over Press

Kendall Jenner sammen med tre securityfolk på weekendens Coachella. Foto: All Over Press

Kendalls forhold til basketspilleren Blake Griffin blev offentligt kendt i september sidste år.

Kendall har tidligere været kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun har datet en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson.

Forholdet til Blake Griffin gjorde også, at Kendall Jenner blev rodet ind i et baby-mama-drama, som Blake havde med sin eksforlovede Bryce Cameron.

I februar valgte Bryce Cameron nemlig at sagsøge Blake Griffin.

I retspapirerne fik man blandt andet at vide, hvornår Kendall og Blake gjorde deres forhold officielt med hinanden. - I august 2017, efter at have ydmyget sin familie ved at tilbringe en weekend med Jenner i The Hamptons, hvor han havde fortalt Cameron, at han ville være i Oklahoma, fortalte Griffin til Cameron, at han ikke havde nogle intentioner om at blive ved med at lyve for hende eller deres børn, stod der i retspapirerne. De første billeder af Kendall Jenner og Blake Griffin sammen kom tilbage i september, da hun var til fest med den syv år ældre basketspiller, nu ser det så ud til, at det atter er forbi.
null

Sponsoreret indhold