Hollywood 16. april 2018

Er det slut mellem Kendall og Blake?

Alt tyder på, at forholdet mellem Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin er forbi
Foto: All Over

Romancen mellem Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin ser ud til at være forbi.

Det står klart efter weekendens Coachella-festival.

Det skriver People

Både Kendall og Blake var til stede ved en fest ved Coachella, men parret snakkede ikke sammen på et eneste tidspunkt af festen, skriver People.

På et tidspunkt gik Blake forbi det bord, som Kendall sad ved, og mens Kendall kiggede på ham, gik Blake bare videre. Efterfølgende hviskede Kendall noget til en af de veninder, som hun sad ved bord sammen med.

Kendall var til fest sammen med veninderne Bella og Gigi Hadid, også Victoria's Secret-modellen Joan Smalls var en del af deres selskab. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Foto: All Over Press

Kendall Jenner sammen med tre securityfolk på weekendens Coachella. (Foto: All Over Press) 

Kendalls forhold til basketspilleren Blake Griffin blev offentligt kendt i september sidste år

Kendall har tidligere været kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun har datet en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson.

Forholdet til Blake Griffin gjorde også, at Kendall Jenner blev rodet ind i et baby-mama-drama, som Blake havde med sin eksforlovede Bryce Cameron. 

I februar valgte Bryce Cameron nemlig at sagsøge Blake Griffin. 

I retspapirerne fik man blandt andet at vide, hvornår Kendall og Blake gjorde deres forhold officielt med hinanden.   - I august 2017, efter at have ydmyget sin familie ved at tilbringe en weekend med Jenner i The Hamptons, hvor han havde fortalt Cameron, at han ville være i Oklahoma, fortalte Griffin til Cameron, at han ikke havde nogle intentioner om at blive ved med at lyve for hende eller deres børn, stod der i retspapirerne.    De første billeder af Kendall Jenner og Blake Griffin sammen kom tilbage i september, da hun var til fest med den syv år ældre basketspiller, nu ser det så ud til, at det atter er forbi.    Se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold