Hollywood13. maj 2018

Saftige billeder: Kendall Jenners bryster til frit skue i Cannes

Kendall Jenner havde valgt et gennemsigtigt outfit, da hun i weekenden lod sig fotografere på den røde løber til filmfestivalen i Cannes. Du kan se alle de saftige billeder lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_jenner_1.jpg
 Foto: MEGA

Med høj sol og høje temperaturer har det været en god idé at finde en sommerlig kjole frem, hvis man var en af de heldige, der har brugt weekenden på at deltage i filmfestivalen i Cannes.

Og reality-stjernen Kendall Jenner var netop én af de heldige – og den 22-årige stjerne havde da også valgt at iføre sig ganske lidt til den eftertragtede filmfestival.

Faktisk havde hun helt droppet bh’en, og i stedet havde hun valgt at iføre sig en kjole, der ikke overlod meget til fantasien. Du kan se alle de saftige billeder i galleriet herunder:

Kendall Jenner i gennemsigtig kjole til Cannes i maj 2018

Det er langt fra første gang, at den 22-årige kendis viser sig frem i forførende kjoler. Det samme skete, da hun tidligere på måneden var til modefest i New York City.

Tilbage i januar opstod rygterne om, at modellen har fået lavet større læber.

Kendall Jenners kjole fra Giambattista Valli Couture fyldte godt på den røde løber, da hun gik på den røde løber til dette års Golden Globe Awards.

Dengang påpegede flere medier - heriblandt Page Six og Life & Style - og hendes mange fans, at den 22-årige models læber også var blevet fyldigere.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/26.03557807.jpg
 Foto: All Over Press

Kendall Jenner på den røde løber til Golden Globe Awards 2018. Foto: All Over Press

Da realitystjernen viste sig på den røde løber, tyede mange af hendes fans til tasterne for at påpege, at modellen havde fået lavet større læber - især hendes overlæbe var markant fyldigere, end den plejer at være.

- Så lige et billede af Kendall Jenner til Golden Globes. Jeg hader at tale om den familie, men nu siger jeg det: Hun har helt sikkert fået lavet sine læber. Det dér kan makeup ikke gøre ved hendes læber, skrev en opmærksom seer på Twitter ifølge Life & Style.

- Kendall plejede at være så smuk, hvorfor skulle hun gå hen og gøre det ved sine læber og få lavet alt det? Nu er hun bare tragisk, lød det fra en anden Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/kendall-laeber.jpg
 Foto: All Over Press

Til venstre er det Kendall Jenner til Golden Globe Awards i januar 2018. Billedet til højre er fra juli 2017. Foto: All Over Press

Sponsoreret indhold