Kim Kardashian afslører: Kanye West vil have syv børn

Her ses Kim Kardashian med sønnen Saint og datteren North. Hun og Kanye West har også datteren Chicago, der kom til verden i januar.

Her ses Kim Kardashian med sønnen Saint og datteren North. Hun og Kanye West har også datteren Chicago, der kom til verden i januar.

Foto: MEGA

Tre børn er ikke nok for Kanye West, 41. 

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", der blev vist på amerikansk TV i går, afslører Kim Kardashian, 38, at hendes mand vil have hele syv børn. 

- Kanye vil have flere... han plager mig med det. Han vil have syv. Han er opsat på syv, afslørede moderen til tre i gårsdagens afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", som du kan se på hayu

Stjerneparret har tre børn sammen: North på fem, Saint på to og Chicago på otte måneder. 

Chicago kom til verden via rugemor, da Kim Kardashian har haft komplikationer under sine to tidligere graviditeter. 

Realitystjernen afslører også, at hun dog ikke er sikker på, at hun deler sin mands drømme om en stor børneflok. 

- Det er sindssygt. Det kunne jeg aldrig, specielt med den verden, vi lever i... Jeg er meget tøvende med at få flere børn, fordi det bogstaveligt talt holder mig vågen om natten med, hvordan mine børn kommer til at overleve i en vanvittig verden som denne, fortæller hun i "Keeping Up With the Kardashians".  

Bare 10 dage efter Chicago kom til verden, proklamerede Kim Kardashian angiveligt, at hun var klar til barn nr. fire

Ifølge det amerikanske ugeblad US Weekly spurgte Kim og Kanye deres rugemor, om hun kunne tænke sig også at være rugemor for deres fjerde barn.

Det celebre par var altså allerede godt på vej til endnu en familieforøgelse, hvis man skulle tro det amerikanske ugeblad. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Welcome to the good life...

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Derfor valgte Kim og Kanye en rugemor

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner. 

Kim har efterfølgende været ude og fortælle, at det var ret hårdt at vente barn ved hjælp af en rugemor.

- At have en rugemor er i den grad anderledes, og alle, der siger eller tror, at det er lettere, er helt forkert på den, fortalte Kim Kardashian ifølge News i et indlæg på sin hjemmeside.

- Folk tror, at det er lettere, fordi du ikke skal forholde dig til fysiske ændringer af din krop, smerter eller komplikationer i forbindelse med fødslen, men for mig var det hårdt ikke at bære mit eget barn, særligt efter at jeg bar North og Saint, skrev hun videre dengang.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close