Hollywood27. juli 2017

Kim og Kanye bliver forældre igen til januar

North og Saint West kan se frem til at få en lillebror eller lillesøster i starten af næsten år. Kim og Kanyes rugemor skulle nemlig være tre måneder henne
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20263333.jpg
 Foto: All Over

Kim Kardashian og Kanye West kan snart se frem til mere babygråd og lortebleer, der skal skiftes.

Parret skulle nemlig blive forældre igen til januar. Det skriver flere amerikanske medier. Blandt andet ugebladet US Weekly.

Ifølge ugebladet, så skulle en rugemor i San Diego i Californien være gravid med Kim og Kanyes tredje barn, og hendes termindato skulle være til januar næste år.

Det svarer til, at hun lige nu er tre måneder henne.

US Weekly skriver også, at rugemoren er en erfaren rugemor, der har prøvet at bære et andet pars barn tidligere.

Allerede i juni kom det frem, at parret havde hyret en rugemor. På det tidspunkt var det ikke klart, hvornår parret forventede at blive forældre igen.

Kim og Kanye har længe fortalt, at de gerne vil have et barn mere, men efter komplikationer i forbindelse med Kims to første graviditeter, har lægerne frarådet hende at få flere børn selv. - Jeg kan ikke få flere børn... Det er det værste, har Kim fortalt til sin gode ven Jonathan Cheban i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". Også på Kims blog har hun været meget åben omkring de komplikationer, der har været i hendes to første graviditeter. - Min læge blev nødt til at stikke hele armen ind i mig, for at få min moderkage til give slip. Han skrabede den væk fra min livmoder med sine fingernegle. Hvor ulækkert og smertefuldt. Min mor græd, hun havde aldrig set noget lignende før. Selve fødslen var forholdsvist nem, men at skulle igennem det der, var den mest smertefulde oplevelse i mit liv, har Kim tidligere skrevet på sin blog. I juni kom det også frem, hvad Kim og Kanye skal betale for deres rugemor.

Her kunne TMZ nemlig fortælle, at rugemoren får 45.000 dollars fordelt over 10 måneder, hvilket svarer til, at hun får 30.000 kroner om måneden. Altså 300.000 kroner i alt.

Derudover kan der komme nogle ekstra tillæg. Hvis det skulle ske, at rugemoren bliver gravid med mere end et barn, så vil hun få 5000 dollars pr. ekstra barn, hvilket svarer til 33.000 kroner.

Skulle det ske, at rugemoren efterfølgende ikke vil være i stand til at blive gravid igen, så udløser det 4000 dollars, hvilket svarer til 27.000 kroner.

Kim og Kanye kommer ikke til at være de første Hollywood-stjerner, og sikkert heller ikke de sidste, der benytter sig af en rugemor. Tidligere har stjerner som Nicole Kidman, Tyra Banks, Sarah Jessica Parker og Neil Patrick Harris benyttet sig af en surrogatmor.

Du kan se flere billeder af Kim og Kanye i galleriet herunder

Kim Kardashian og Kanye West (billeder af dem sammen gennem årene)

Sponsoreret indhold