Kim Kardashian er utilfreds med Chicagos navn

Kim Kardashian er mor til North, Saint og Chicago.

Kim Kardashian er mor til North, Saint og Chicago.

Foto: All Over Press

Tilbage i januar afslørede Kim Kardashian, 37, og Kanye West, 41, at deres tredje barn - en datter - havde fået navnet Chicago

Men nu erkender moderen til tre, at hun ikke bryder sig om sit yngste barns navn. 

Realitystjernen kommer med den kontroversielle udmelding i en video på sin hjemmeside

I videoen afslører hun, at hun foretrækker korte navne som hendes datter North og søn Saint, og Chicago passer ikke ind. 

- Chicago ser bare virkelig langt ud i mine øjne og har ikke et flow, så jeg kalder hende Chi (udtales som shy, red.). Sådan er det, så kan hun beslutte sig for, om hun kaldes Chicago eller Chi, fortæller hun om datterens navn. 

Fru West indrømmer, at det ikke var nemt at finde på et navn til barn nr. tre. 

- Hun er så piget. Da hun først kom ud, spurgte vi, hvad skal vi kalde hende? Det er den sværeste beslutning nogensinde, og jeg kunne ikke komme på et navn, forklarer hun i videoen. 

- Vi havde mange andre navne til hende. Vi ville kalde hende Rei og stave det R-e-i efter Kanyes far Ray, men hun ligner ikke en Rei. Så ville vi kalde hende Jo efter Mary Jo (hendes bedstemor, red.), og så skulle det være Jo West. Men hun ligner heller ikke en Jo, slår Kim fast. 

 

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen indrømmer også, at hun og gemalen ikke er enige om, hvorvidt de skal tilføje et mellemnavn til datterens navn. 

- Jeg vil tilføje et mellemnavn. Jeg har ikke rigtig været til mellemnavne, da jeg virkelig ville have et navn, der var kort. Et enstavelses-navn. Noel er mit mellemnavn, og det er ikke én stavelse, men det er kort. Jeg elsker navnet Noel. Det gør Kanye ikke. Så uofficielt instagrammede jeg Chi Noel, og jeg kommer til at gøre det, for jeg vil have, at hendes mellemnavn bliver Noel, fortæller hun. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Party of 5

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Kardashian West afslører også, at hun ser meget af sig selv i sin yngste datter, der kom til verden via en surrogatmor. 

- Hun er bogstaveligt talt min tvilling, det er vildt, fortæller hun om sin datter. 

- Jeg tror, det er fordi, jeg var så nervøs for at få hende via surrogat, at jeg ville miste den forbindelse. Jeg sværger, det er som og Gud sagde: "Her er din tvilling", så I føler, I har en forbindelse. Ja, det er helt vanvittigt, at det fungerer sådan, konkluderer Kim Kardashian. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close