Hun er her! Rugemor har født Kim og Kanyes tredje barn

(Foto: All Over)

Kim Kardashian, 37, og Kanye West, 40, har i den grad fået hænderne fulde.

Det prominente par fra Hollywood er nemlig blevet forældre for tredje gang.

I dag kunne en lykkelig Kim Kardashian, 37, således afsløre, at parret har fået en lille pige - med hjælp fra en rugemor.

På sin hjemmeside skrev den nybagte mor under overskriften "Hun er her", at parret er blevet forældre til en sund og velskabt lille prinsesse.

- Kanye og jeg er lykkelige over at kunne fortælle, at vores sunde, smukke pige er kommet til verden. Vi er så taknemmelige over for vores rugemor, som har gjort vores drøm til virkelighed ved at give os den største gave, man kan få - og vi er taknemmelige over for vores skønne læger og sygeplejersker for deres gode pleje.

- North og Saint er ekstra spændte på at byde deres søster velkommen, lyder det lykkeligt fra Kim Kardashian. 

Den lille pige, hvis navn endnu er ukendt, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram - og har naturligvis allerede smeltet forældrenes hjerter. 

Det amerikanske medie TMZ fortæller, at Kim Kardashian var til stede under hele fødslen, der fandt sted på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og det var også Kim Kardashian, der holdt den lille ny som den første.

Ægtemanden Kanye West var også på hospitalet, men holdt sig bag et gardin, mens selve fødslen fandt sted.

Kim Kardashian og Kanye West, der blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014, har i forvejen to børn. 

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner. 

Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen. Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse.

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr. 

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.  

Den pebrede sut. Foto: All Over

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner. 

Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr.

Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014. De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.
 
Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt. 

Kim Kardashian afslører: 20 ting, du ikke vidste om mig

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close