Hollywood 25. januar 2018

Kim er klar til baby nummer fire

Bare 10 dage efter at Kim Kardashian og Kanye West er blevet forældre til lille Chicago, er Kim klar til at sætte gang i babymaskineriet igen. Hun vil nemlig gerne have et fjerde barn
Foto: All Over Press

Det kan ikke gå hurtigt nok for Kim Kardashian. Det er kun 10 dage siden, at hun blev mor for tredje gang, men nu er hun klar til at sætte gang i babymaskineriet igen. 

Hun vil nemlig gerne være mor til fire.

Det skriver US Weekly

Ifølge det amerikanske ugeblad, så har Kim og Kanye allerede spurgt deres rugemor, om hun kunne tænke sig også at være rugemor for deres fjerde barn.

Det celebre par er altså allerede godt på vej til endnu en familieforøgelse. 

Lille Chicago West kom til verden for ti dage siden, indtil videre har verden dog ikke fået lov til at se hende, men det samme var faktisk tilfældet med North og Saint West, da de kom til verden. Der gik nemlig også et godt stykke tid, før Kim delte det første billede af dem. 

Indtil videre har Kim kun udsendt en pressemeddelelse, hvor hun fortæller om den lykkelige begivenhed

- Kanye og jeg er lykkelige over at kunne fortælle, at vores sunde, smukke pige er kommet til verden. Vi er så taknemmelige over for vores rugemor, som har gjort vores drøm til virkelighed ved at give os den største gave, man kan få - og vi er taknemmelige over for vores skønne læger og sygeplejersker for deres gode pleje. North og Saint er ekstra spændte på at byde deres søster velkommen, lød det lykkeligt fra Kim Kardashian kort efter fødslen.    Artiklen fortsætter efter billedet  
Foto: All Over Press
Kim med lille Saint West på skødet. (Foto: All Over)  

Derfor valgte Kim og Kanye en rugemor

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner. 

Kim har efterfølgende været ude og fortælle, at det var ret hårdt at vente barn ved hjælp af en rugemor.

- At have en rugemor er i den grad anderledes, og alle, der siger eller tror, at det er lettere, er helt forkert på den, fortalte Kim Kardashian ifølge News i et indlæg på sin hjemmeside.

- Folk tror, at det er lettere, fordi du ikke skal forholde dig til fysiske ændringer af din krop, smerter eller komplikationer i forbindelse med fødslen, men for mig var det hårdt ikke at bære mit eget barn, særligt efter at jeg bar North og Saint, skriver hun videre.

Stjerneparret har ikke holdt sig tilbage, når det kommer til at købe det bedste til deres lille baby.

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr.

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.   

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner.

Du kan se flere billeder af Kim og Kanye i galleriet herunder

Kim og Kanye 2016

 

Sponsoreret indhold