Bryllupsrejse? Justin Bieber og Hailey Baldwin på luksusferie i Italien

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juli måned.

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juli måned.

Foto: MEGA

Amerikanske medier kan ikke rigtige blive enige om, hvorvidt Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, er blevet mand og kone eller ej. 

Ugebladet People hævder, at de to unge stjerner giftede sig på rådhuset i New York City tidligere på måneden, mens amerikanske TMZ fastholder, at de endnu ikke har givet hinanden deres "I do". 

Derfor hersker der også tvivl om, hvad parrets nuværende rejse til Italien egentlig er: Bliver de gift i udlandet, eller er de på bryllupsrejse?

Uanset hvad så nyder popprinsen og hans model hinandens selskab. Ifølge People bor parret i en privat villa ved Belmond Hotel Caruso i byen Ravello ved Italiens Amalfi-kyst. 

Og der bliver ikke sparet på noget: Med en pris på svimlende 82.500 kr. pr. nat følger der også en privat butler og egen have med.

Artiklen forsætter under billedet. 

- I går brugte han 60.000 kr. på en flaske Petrus-vin. Han elsker også pasta alla bolognese og er vild med det privatliv, de kan få i Ravello, afslører en lokal kilde til People

Selvom parret altså ønsker privatliv, stillede de gladeligt op til fotos med fans - her ser man, at Bieber og Baldwin nyder den lækre og dyre rødvin. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

@justinbieber @haileybaldwin love you

Et opslag delt af Paolo Paola (@paolo_paola_) den

- Justin og Hailey har en fantastisk rundtur i Europa, fortæller en kilde til People

Parret blev tidligere denne uge set i London, og nu er turen så kommet til Ravello i Italien. 

- De var glade for at kunne tage væk fra USA for at slappe lidt af. Justin kalder det ikke en bryllupsrejse, men han behandler Hailey som om, det er én. Han er vildt forelsket i hende og er sindssygt lykkelig, lyder det fra kilden. 

I sidste uge blev Justin Bieber og Hailey Baldwin set på rådhuset i New York City, og det affødte selvfølgelig rygter om, at det unge par var blevet gift. 

I et tweet dagen efter rådhus-besøget slog Hailey fast i et tweet, at hun ikke var blevet gift - det tweet har hun sidenhen slettet. 

Det var amerikanske TMZ, der kunne vise billeder af Bieber og Baldwin, der var på vej ind i et rådhus i New York City, hvor man kunne få udstedt såkaldte vielseslicenser, som amerikansk lov påkræver, at man rekvirerer, inden man bliver gift. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

Adskillige øjenvidner så det unge par inde i det såkaldte "Marriage Bureau" i New York City, og ifølge vidnernes beretning, så var Justin Bieber - der tidligere har grædt på åben gade - meget emotionel. 

Et af øjenvidnerne fortalte, at Bieber på et tidspunkt ikke kunne lade være med at fælde nogle tårer, mens hans sagde: "Jeg kan slet ikke vente med at gifte mig med dig, baby". 

Det var en rådhus-embedsmand, der udleverede papirerne til parret, og Bieber sagde angiveligt: "Tak, fordi du holder det diskret". 

Et andet vidne hævder over for TMZ, at det ikke var en embedsmand, men en dommer, der lavede papirarbejdet for parret, og at Bieber og Baldwin altså allerede er mand og kone. Det er dog ikke blevet bekræftet. 

Tidligere har det været fremme, at parret først havde planer om at gifte sig næste år, men parrets rekvirering af en vielseslicens siger noget andet. 

Ifølge Daily Mail er en vielseslicens i delstaten New York City "gældende i 60 kalenderdage, som begynder dagen efter, licensen er udstedt". 

Det tyder altså på, at Justin Bieber og hans forlovede gennem to måneder bliver mand og kone i 2018 - hvis de altså ikke allerede er blevet det. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close