Se bizar, skræmmende video: Er Justin på stoffer?

De fleste af Justin Biebers fans frygter, at der er noget grueligt galt med popfænomenet.

De fleste af Justin Biebers fans frygter, at der er noget grueligt galt med popfænomenet.

Foto: Mega

 

Netop som alt ser ud til at tegne lyst i den 24-årige canadiske popsanger Justin Biebers liv, er der nu igen sorte skyer på himlen.

Det er ikke længe siden, han og hans forlovede modellen Hailey Baldwin, vendte tilbage til USA fra en romantisk tur til London, hvor Justin Bieber sang serenader for sit livs udkårne i den engelske hovedstad.

Men nu er en privat video dukket op, der har fået Justin Biebers fans til at frygte, at noget er grueligt galt med sangeren, der har 102 millioner følgere på Instagram og 77 millioner på facebook.

Videoen er fra denne uge i New York og er optaget af en privatperson.

På videoen møder Bieber fans på gaden og uddeler kram og får taget fotos - noget han ellers holdt op med for to år siden, fordi det drænede ham mentalt og gjorde ham ulykkelig.

Det er Biebers besynderlige adfærd på videoen, der får fans til at frygte, at noget er helt galt.

Han virker manisk, hans bevægelser minder om krampetrækninger, han lukker øjnene, han har mærkelige armbevægelser og aer intenst og manisk en ung kvinde på ryggen.

Du kan se det skræmmende 20 sekunder lange klip herunder:

Klippet er øjeblikkeligt gået viralt, og selv om enkelte blot mener, at Bieber opfører sig besynderligt for sjov, er langt den overvejende del af den opfattelse, at Bieber ikke kan kontrollere sine krop på grund af et misbrug af enten ecstasy eller et andet stof.

- Åh, min gud. Det er det værste, jeg har set i denne måned. Det er så forfærdeligt. Jeg ville have ønsket, at jeg aldrig havde set det, skriver en.

- I griner allesammen af Justin Bieber, men han ser ud som, han har et alvorligt narko-problem. I stedet for at adressere det, griner I bare, skriver en anden.

- Wow, det her er helt ærligt skræmmende. Jeg håber, at der er en anden forklaring end stoffer, men det ser ikke lovende ud. Stakkels Justin, skriver en tredje.

- Jeg tror, han er på ecstasy. Den måde hvorpå han konstant gnider på ryggen er et klart tegn, skriver endnu en forfærdet følger.

Justins forlovede, Hailey, var ikke i nærheden, da han opførte sig bizart på åben gade.

De sidste par uger har det svirret med rygter om parret og deres kommende ægteskab.

Da de kom ud fra et vielseskontor i New York i sidste uge forlød det straks, at parret var blevet gift.

Det afviste Hailey Baldwin dog på det kraftigste.

I denne uge har Haileys onkel, Alec Baldwin så kastet yderligere ved på rygtebålet ved at udtale, at 'parret bare smuttede af sted og blev gift'.

Der er under alle omstændigheder fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016og måneden efter faldt popprinsen på knæ og friede

Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin.

Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske.

Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close