Justin Bieber og Hailey Baldwin er nærmere en bryllupsdato

Hailey Baldwin og Justin Bieber.

Hailey Baldwin og Justin Bieber.

(Foto: All Over Press)

Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, var lynhurtige med at blive forlovede, men brylluppet kommer ikke til at være lige så forhastet. 

Amerikanske TMZ kan fortælle, at parret har besluttet sig for først at blive mand og kone, når kalenderen viser 2019. 

En kilde tæt på parret fortæller til TMZ, at fortæller, at parret først vil giftes næste år, og at beslutningen på ingen måde skyldes, at de har fået kolde fødder. 

Kilden fortæller til TMZ, at parret allerede har forpligtet sig, og at det er det vigtigste. 

Derudover slår kilden fast, at deres lyn-forlovelse på ingen måde skal ses som en forhastet beslutning. 

- Justin har været forelsket i hende i lang tid, så det her kom ikke bare ud af det blå, fortæller kilden og tilføjer, at Bieber og Baldwin før har været genforenede, uden at offentligheden kendte til det. 

Hvis parret først bliver gift i 2019, går der lang tid, før parret kan være intime sammen. Tidligere er det nemlig kommet frem, at parret - der er religiøse - vil vente med sex til bryllupsnatten

Justin Bieber har de seneste år lagt playboy-stilen bag sig og går nu jævnligt i kirke, ligesom han også fra tid til anden krydrer sine sociale medier med bibelcitater. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Happy easter

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Nu hævder det amerikanske ugeblad Star, at Justin Bieber og hans forlovede Hailey Baldwin tager deres kristne tro så alvorligt, at de vil vente med sex, til de er mand og kone. 

- De er begge meget religiøse og vil gerne være afholdende, til de er gift, afslører en kilde til Star ifølge Celebitchy

Insideren har angiveligt se de to turtelduer overnatte hver sit sted ved adskillige lejligheder, når de er i New York City. 

- Justin er for nylig konverteret, men Hailey er opdraget med religion hele hendes liv. Det er vigtigt for dem at vente. Så efter deres dates tager han på hotel, og hun tager hjem til sin lejlighed, fortæller kilden. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det bliver ikke til andet end hede kys mellem Justin Bieber og Hailey Baldwin. Foto: All Over Press

Der er fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016og måneden efter faldt popprinsen på knæ og friede

Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin.

Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske.

Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close