Forlovet i en måned: Derfor vil Justin Bieber og Hailey Baldwin i terapi

Her har Bieber og Baldwin været sammen i kirke den 29. juli 2018.

Her har Bieber og Baldwin været sammen i kirke den 29. juli 2018.

Foto: All Over Press

Nok er de "kun" 24 og 21, og nok blev de forlovet efter kun en måned, men det betyder ikke, at Justin Bieber og Hailey Baldwin ikke tager ægteskab seriøst. 

For nylig fremviste Bieber selvhjælpsbogen "Meningen med ægteskabet", og nu viser det sig også, at parret går i terapi for at forberede sig på at blive mand og kone. 

- Justin og Hailey tager ægteskab meget seriøst og har planer om kun at gøre det én gang i deres liv, så de har ingen ønsker om at forhaste det, fortæller en insider til HollywoodLife

- De vil begge gerne gå i præ-ægteskabsterapi  for at være sikre på, at de er forberedte på alle de følelsesmæssige vanskeligheder, og de lærer de rette forholdsfærdigheder, som kan hjælpe dem gennem hvilke som helst hårde perioder, som de i fremtiden støder på som gifte, forklarer kilden om årsagen til, at Bieber og Baldwin vil i terapi.

I går kom det frem, at Justin Bieber og Hailey Baldwin først vil giftes en gang næste år

- Selvom de ikke vil have et stort, ekstravagant bryllup, vil de gerne have, at deres dag bliver speciel, så de vil gerne tage sig god tid til at planlægge for at være sikre på, at alt er perfekt, fortæller kilden om den store dag. 

- Justin og Haileys tilgang til at blive gift er faktisk meget moden - de gør det her med vidt åbne øje, og også hjerter, og de gør alt, hvad de kan for at være sikre på, at det bliver et lykkeligt, sundt og evigtvarende ægteskab, slår insideren fast. 

Tidligere er det kommet frem, at parret - der er religiøse - vil vente med sex til bryllupsnatten

Justin Bieber har de seneste år lagt playboy-stilen bag sig og går nu jævnligt i kirke, ligesom han også fra tid til anden krydrer sine sociale medier med bibelcitater. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

Happy easter

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Nu hævder det amerikanske ugeblad Star, at Justin Bieber og hans forlovede Hailey Baldwin tager deres kristne tro så alvorligt, at de vil vente med sex, til de er mand og kone. 

- De er begge meget religiøse og vil gerne være afholdende, til de er gift, afslører en kilde til Star ifølge Celebitchy

Insideren har angiveligt se de to turtelduer overnatte hver sit sted ved adskillige lejligheder, når de er i New York City. 

- Justin er for nylig konverteret, men Hailey er opdraget med religion hele hendes liv. Det er vigtigt for dem at vente. Så efter deres dates tager han på hotel, og hun tager hjem til sin lejlighed, fortæller kilden. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det bliver ikke til andet end hede kys mellem Justin Bieber og Hailey Baldwin. Foto: All Over Press

Der er fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016og måneden efter faldt popprinsen på knæ og friede

Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin.

Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske.

Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close