Justin Bieber og Hailey Baldwin: Hemmelig tur på rådhuset

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juli.

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juli.

Foto: MEGA

I juli blev Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, forlovet efter at have været genforenede i lidt over en måned.

Og meget tyder på, at det unge par har samme fart mod alteret. 

Amerikanske TMZ kan vise billeder af Bieber og Baldwin, der er på vej ind i et rådhus i New York City, hvor man kan få udstedt såkaldte vielseslicenser, som amerikansk lov påkræver, at man rekvirerer, inden man bliver gift. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Adskillige øjenvidner så det unge par inde i det såkaldte "Marriage Bureau" i New York City, og ifølge vidnernes beretning, så var Justin Bieber - der tidligere har grædt på åben gade - meget emotionel. 

Et af øjenvidnerne fortæller, at Bieber på et tidspunkt ikke kunne lade være med at fælde nogle tårer, mens hans sagde: "Jeg kan slet ikke vente med at gifte mig med dig, baby". 

Det var en rådhus-embedsmand, der udleverede papirerne til parret, og Bieber sagde angiveligt: "Tak, fordi du holder det diskret". 

Et andet vidne hævder over for TMZ, at det ikke var en embedsmand, men en dommer, der lavede papirarbejdet for parret, og at Bieber og Baldwin altså allerede er mand og kone. Det er dog ikke blevet bekræftet. 

Tidligere har det været fremme, at parret først havde planer om at gifte sig næste år, men parrets rekvirering af en vielseslicens siger noget andet. 

Ifølge Daily Mail er en vielseslicens i delstaten New York City "gældende i 60 kalenderdage, som begynder dagen efter, licensen er udstedt". 

Det tyder altså på, at Justin Bieber og hans forlovede gennem to måneder bliver mand og kone i 2018. 

Det amerikanske ugeblad People har dog talt med kilder tæt på parret, der kan afsløre, at parret ikke har travlt med at blive gift. 

- De har hyret en bryllupsplanlægger og har kigget på lokaler, afslører en ven til People

- Deres nuværende plan er at holde et rigtigt bryllup, slår kilden fast og afviser altså, at parret kunne finde på at blive gift på rådhuset.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close