Justin Bieber og Hailey Baldwin har ikke underskrevet ægtepagt

Justin Bieber og Hailey Baldwin i London.

Justin Bieber og Hailey Baldwin i London.

Foto: MEGA

Der hersker stadig tvivl om, hvorvidt Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, er blevet mand og kone. 

Hailey selv afviser, at hun er blevet gift, mens hendes onkel, skuespilleren Alec Baldwin, forleden udtalte, at "de smuttede bare afsted og blev gift"

Uanset om de er blevet gift eller ej, så kan det amerikanske ugeblad Us Weekly fortælle, at parret ikke har underskrevet en ægteskabspagt. 

Ifølge Celebrity Net Worth er "What Do You Mean?"-sangeren god for intet mindre end 1,7 mia. kr., og ifølge Forbes tjente popprinsen i 2017 svimlende 532 mio kr. 

Hailey Baldwin er ifølge Celebrity Net Worth "kun" god for 12,7 mio. kr., men Bieber har altså intet gjort for at sikre sin formue, i tilfælde af at de to unge stjerner skulle gå hen og blive skilt. 

En kilde bekræfter over for Us Weekly, at parret ER blevet gift, til trods for Hailey Baldwins benægtende tweet, som hun sidenhen har slettet. 

- De blev juridisk set viet, men hun tror, at et ægteskab med Gud er den ægte vare, forklarer kilden. 

Rygterne om, at Bieber og Baldwin var blevet gift, opstod i sidste uge, da parret blev set på et rådhus i New York City

Amerikanske TMZ kunne vise billeder af Bieber og Baldwin, der var på vej ind i et rådhus i New York City, hvor man kunne få udstedt såkaldte vielseslicenser, som amerikansk lov påkræver, at man rekvirerer, inden man bliver gift. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

Adskillige øjenvidner så det unge par inde i det såkaldte "Marriage Bureau" i New York City, og ifølge vidnernes beretning, så var Justin Bieber - der tidligere har grædt på åben gade - meget emotionel. 

Et af øjenvidnerne fortalte, at Bieber på et tidspunkt ikke kunne lade være med at fælde nogle tårer, mens hans sagde: "Jeg kan slet ikke vente med at gifte mig med dig, baby". 

Det var en rådhus-embedsmand, der udleverede papirerne til parret, og Bieber sagde angiveligt: "Tak, fordi du holder det diskret". 

Et andet vidne hævder over for TMZ, at det ikke var en embedsmand, men en dommer, der lavede papirarbejdet for parret, og at Bieber og Baldwin altså allerede er mand og kone. Det er dog ikke blevet endeligt bekræftet. 

Tidligere har det været fremme, at parret først havde planer om at gifte sig næste år, men parrets rekvirering af en vielseslicens siger noget andet. 

Ifølge Daily Mail er en vielseslicens i delstaten New York City "gældende i 60 kalenderdage, som begynder dagen efter, licensen er udstedt". 

Det tyder altså på, at Justin Bieber og hans forlovede gennem to måneder bliver mand og kone i 2018. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close