Hollywood1. november 2018

Justin Bieber og Hailey Baldwin er uenige om børn

Den ene er klar, og den anden vil gerne vente med at få børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega293264_001.jpg
 Foto: MEGA

Justin Bieber, 25, og Hailey Baldwin, 21, blev hemmeligt gift på rådhuset i september, og et oplagt næste skridt for parret er naturligvis, at de får børn.

Nu kan amerikanske Hollywood Life dog afsløre, at det unge par ikke er helt enige om timingen, når det kommer til at få mini-Biebers.

- Justin ville elske at få mange børn med Hailey, og han vil gerne have, at det sker snart. De er gift, han er vild med hende og vil bare starte en familie og leve det liv, for han ved, at de ville være fantastiske forældre, røber en kilde til Hollywood Life.

- Når han har hende i sit liv, føler han, at han har alt, og børn ville bare være glasur på kagen, tilføjer insideren.

Hailey Baldwin, der efter at være blevet Biebers kæreste, er nu gået hen og blevet et kendt navn, og hun vil gerne smede, mens jernet er varmt.

- Hailey vil på den anden side gerne vente lidt længere med at blive mor. Hun vil stadig gerne arbejde mere og opnå mere med sin karriere, før hun bliver mor, fordi hun kommer til at bruge al sin tid på det, når det sker, fortæller kilden til Hollywood Life.

Baldwin arbejder som model, og for nylig søgte hun om rettigheder til varemærket Hailey Bieber.

Den 21-årige models træk viser, at hun har i sinde at tage sin nye ægtemands efternavn - og ikke nok med det, så har hun også tænkt sig at lukrere på det.

TMZ antyder nemlig, at den nye fru Bieber har tænkt sig at lancere en tøjkollektion, der bærer navnet Hailey Bieber.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hailey Baldwin er model for Adidas, men drømmer om sin egen tøjlinje.

I oktober bekræftede Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, over for en fan, at de var gift.

I juli blev Justin Bieber, 24, forlovet med Hailey Baldwin, 21, og i midten af september blev parret set på rådhuset i New York, hvor amerikanske medier ikke kunne blive helt enige om, hvorvidt de to unge stjerner var blevet viet eller ej.

Ugebladet People hævdede, at de to unge stjerner giftede sig på rådhuset i New York City, mens amerikanske TMZ til at starte med fastholdt, at de endnu ikke havde givet hinanden deres "I do".

Det gjorde ikke forvirringen mindre, at Hailey Baldwin selv skrev på Twitter, at hun ikke var blevet gift - et tweet hun dog senere hen slettede.

Sponsoreret indhold