Gwyneth Paltrow til Justin og Hailey: I er for meget

Justin og Hailey Bieber blev gift i september.

Justin og Hailey Bieber blev gift i september.

Foto: MEGA

I september blev Justin Bieber og Hailey Baldwin, der for nylig tog sin ægtemands efternavn, gift. 

Og det nygifte par holder ikke igen med de kærlige gloser på hinandens sociale medier.

Den 24-årige popprins og hans 21-årige model er ikke blege for at rose hinanden i hinandens kommentarfelter. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Til fru Biebers seneste Instagram-billede skriver Justin Bieber i kommentarfeltet: 

- Du er for meget, skriver sangeren til sin hustru. 

- Du tænder mig, lyder det i endnu en kommentar fra mand til kone. 

Men den slags kærlighedserklæringer i kommentarfeltet er faldet Hollywood-kollegaen Gwyneth Paltrow for brystet, skriver The Sun

- TMI, skriver hun som svar til Justin Biebers kåde kommentarer til sin kone. 

"TMI" står for "too much information" og bruges, når man mener, at nogen deler lidt for meget. 

Gwyneth Paltrow er ellers heller ikke bleg for selv at dele intime detaljer. 

Den 46-årige skuespiller, der står bag livstilssitet GOOP, har tidligere været fortaler for at skylle numsen med kaffe, at kvinder skulle dampe deres vagina, for ikke at glemme at det var sundt at tisse i badet

Tilbage i 2015 anbefalede Gwyneth Paltrow via GOOP, at man damprensede sin skede, hvilket trak overskrifter verden over.

Den Oscar-vindende stjerne havde nemlig opdaget behandlingen V-steam, altså V-damp (gæt selv, hvad V står for...), som er en behandling, der damprenser en kvindes underliv. 

Paltrow havde fundet frem til det koreanske spa Tikkun, hvis signaturbehandling er V-steam. Og den anbefalede hun på det kraftigste: 

- Det sande trumfkort hos Tikkun er "Bynke V-Steam": Du sidder på det, der essentielt er en minitrone, og en kombination af infrarød og bynkedamp renser din livmoder og så videre. Det er et energiboost, ikke bare et dampbad, som afbalancerer kvindelige hormonniveauer. Hvis du er i Los Angeles, er du nødt til at gøre det, opfordrede Gwyneth Paltrow. 

Prisen for denne stjerne-anbefalede skønhedsbehandling var sølle 330 kr., hvilket var i den klart billigste ende af Gwyneths helseråd.

I sommeren 2015 delte stjernen så endnu et guldkorn: Det var sundt for kvinders bækkenbund, hvis man satte sig på hug og tissede i badet

- Prøv at tisse i badet, mens du går langt ned i knæ. Når du bøjer dig ned i knæ for at tisse i modsætning til at sidde op på toilettet bliver bækkenbunden automatisk engageret og strækker sig, lød Paltrows forklaring på bloggen.

Gwyneth Paltrow er selv mor til to, datteren Apple og sønnen Moses, som hun har sammen med sin tidligere mand, Coldplay-forsangeren Chris Martin. I indlægget fremgår det, at netop graviditet kan sætte sine spor på bækkenbunden.

Men skuespilleren har flere gode råd i ærmet.

- Det er ikke bare sjovt at have sex, det er også fantastisk for din krop, dit sind, din sjæl og din bækkenbund. Og så hjælper det dig med at være til stede i nuet, lød det på Paltrows livsstilsblog.

- Nogle undersøgelser viser, at folk der ofte har sex ser markant yngre ud - op til 12 år yngre end deres egentlige alder, lød konklusionen i indlægget.

Læs hele blogindlægget her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close