Smaskforelsket! Hailey og Justin deler intimt foto

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juni.

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev forlovet i juni.

Foto: MEGA

Hailey Baldwin og Justin Bieber er ikke ovre den romantiske honeymoon-fase.

Parret, der blev forlovet i juli og senere ”hemmeligt” gift, nyder således hinandens selskab i fulde drag, og det beviste Hailey Baldwin søndag, hvor hun delte et intimt billede, der viser hende sammen med ægtemanden Justin Bieber.

Til billedet, der på under et døgn er blevet liket mere end to millioner gange, har Hailey Baldwin blot skrevet ”my” efterfuldt af et hjerte.

Vis dette opslag på Instagram

my

Et opslag delt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) den

I juli blev Justin Bieber, 24, forlovet med Hailey Baldwin, 21, og i midten af september blev parret set på rådhuset i New York, hvor amerikanske medier ikke kunne blive helt enige om, hvorvidt de to unge stjerner var blevet viet eller ej.  

Ugebladet People hævdede, at de to unge stjerner giftede sig på rådhuset i New York City, mens amerikanske TMZ til at starte med fastholdt, at de endnu ikke havde givet hinanden deres "I do". 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Det gjorde ikke forvirringen mindre, at Hailey Baldwin selv skrev på Twitter, at hun ikke var blevet gift - et tweet hun dog senere hen slettede. 

Den seneste tid har pilen dog peget mere og mere på, at Bieber og Baldwin ER blevet gift. 

Amerikanske TMZ trak i land og bekræftede, at det unge par var blevet viet på rådhuset i New York City den 13. september, og dagen efter præsenterede Justin Bieber Hailey Baldwin som "sin hustru"

Og i sidste måned spurgte en fan parret direkte og fik "ja". 

- Jeg spurgte dem, om de var gift, og de svarede på samme tid ja, afslørede en fan ved navn Nona Melkoni.

Hun fortalte til Us Weekly, at hun sad ved nabobordet på en restaurant, hvor Bieber og Baldwin spiste. 

- De var begge meget glade og venlige. Han fortalte mig, at hun er hans engel. De var supersøde, forklarede Nona Melkoni. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close