Hollywood17. november 2018

Navneskift og afslørende foto: Nu bekræfter Hailey og Justin selv bryllup

Hailey Baldwin har skiftet navn og Justin Bieber kalder hende for ”min kone”. Den er med andre ord god nok: Justin og Hailey ER blevet gift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega261068_010.jpg
 Foto: MEGA

Nu er den 100 procent god nok: Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21, ER blevet gift. Eller skulle vi nærmere skrive:

Justin Bieber og Hailey BIEBER er blevet gift.

For Hailey har nemlig for kort tid siden ændret sit navn på Instagram, så hun ikke længere hedder Baldwin til efternavn.

Nu hedder hun Hailey Rhode Bieber.

https://imgix.seoghoer.dk/hailey_bieber.jpg

Navneskiftet kommer blot kort efter, at hendes ægtemand Justin Bieber delte et foto af Hailey på sin Instagram-profil, hvortil han skrev ”Min kone er sej”.

Så nu kan vi vist ikke længere være i tvivl.

I september blev parret blev spottet på rådhuset i rådhuset i New York, og amerikanske medie kunne ikke blive helt enige om, hvorvidt de to unge stjerner var blevet viet eller ej.

Ugebladet People hævdede, at de to unge stjerner giftede sig på rådhuset i New York City, mens amerikanske TMZ til at starte med fastholdt, at de endnu ikke havde givet hinanden deres "I do".

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega257510_001.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Det gjorde ikke forvirringen mindre, at Hailey Baldwin selv skrev på Twitter, at hun ikke var blevet gift - et tweet hun dog senere hen slettede.

Nu er den dog god nok. Så et kæmpe tillykke til parret herfra!

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Hailey Baldwin med ring på fingeren - juni 2018

Sponsoreret indhold