Gwyneth Paltrows sundhedstip: Skyl numsen med kaffe

Gwyneth Paltrow står bag livsstilssitet GOOP, der ofte kommer med bizarre sundhedstips.

Gwyneth Paltrow står bag livsstilssitet GOOP, der ofte kommer med bizarre sundhedstips.

I januar går mange på slankekur eller renser kroppen med en detox, og skuespilleren Gwyneth Paltrow, der står bag livsstilssitet GOOP, kommer i den anledning med et meget bizart detox-trick.

Den 45-årige stjerne har før anbefalet, at man tisser i badet og damper sin skede i sundhedens tegn, og nu råder skuespilleren os til at skylle numsen med kaffe. Say what?!

Nærmere betegnet anbefaler GOOP-stjernen i sin detox-guide et lavement med kaffe - det bedste af det hele er, at du kan udføre det på dig selv hjemme i trygge rammer.

Ved hjælp af et aggregat, der hedder "Implant O-Rama System At-Home Coffe Enema" til 830 kr. kan du altså rense endetarmen ud med kaffe, men stjernen advarer om, at "man skal vide, hvad man gør".

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ved hjælp af en specialdesignet flaske kan man give sig selv et lavement derhjemme. Foto: Instagram

Tilbage i 2015 anbefalede Gwyneth Paltrow via GOOP, at man damprensede sin skede, hvilket trak overskrifter verden over.

Den Oscar-vindende stjerne havde nemlig opdaget behandlingen V-steam, altså V-damp (gæt selv, hvad V står for...), som er en behandling, der damprenser en kvindes underliv. 

Paltrow havde fundet frem til det koreanske spa Tikkun, hvis signaturbehandling er V-steam. Og den anbefalede hun på det kraftigste: 

- Det sande trumfkort hos Tikkun er "Bynke V-Steam": Du sidder på det, der essentielt er en minitrone, og en kombination af infrarød og bynkedamp renser din livmoder og så videre. Det er et energiboost, ikke bare et dampbad, som afbalancerer kvindelige hormonniveauer. Hvis du er i Los Angeles, er du nødt til at gøre det, opfordrede Gwyneth Paltrow. 

Prisen for denne stjerne-anbefalede skønhedsbehandling var sølle 330 kr., hvilket var i den klart billigste ende af Gwyneths helseråd.

I sommeren 2015 delte stjernen så endnu et guldkorn: Det var sundt for kvinders bækkenbund, hvis man satte sig på hug og tissede i badet

- Prøv at tisse i badet, mens du går langt ned i knæ. Når du bøjer dig ned i knæ for at tisse i modsætning til at sidde op på toilettet bliver bækkenbunden automatisk engageret og strækker sig, lød Paltrows forklaring på bloggen.

Gwyneth Paltrow er selv mor til to, datteren Apple og sønnen Moses, som hun har sammen med sin tidligere mand, Coldplay-forsangeren Chris Martin. I indlægget fremgår det, at netop graviditet kan sætte sine spor på bækkenbunden.

Men skuespilleren har flere gode råd i ærmet.

- Det er ikke bare sjovt at have sex, det er også fantastisk for din krop, dit sind, din sjæl og din bækkenbund. Og så hjælper det dig med at være til stede i nuet, lyder det på Paltrows livsstilsblog.

- Nogle undersøgelser viser, at folk der ofte har sex ser markant yngre ud - op til 12 år yngre end deres egentlige alder, lyder konklusionen i indlægget.

Læs hele blogindlægget her.

Se stjernernes skøre skønhedstricks i galleriet:

Stjernernes skøre skønhedstricks

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close