Dato afsløret: Her skal Hailey og Justin Bieber giftes igen

Justin og Hailey Bieber blev gift på rådhuset i efteråret 2018.

Justin og Hailey Bieber blev gift på rådhuset i efteråret 2018.

Foto: MEGA

Den 13. september 2018 blev Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 22, der efterfølgende har skiftet efternavn til Hailey Bieber, gift på rådhuset i New York City

Men det celebre par nøjes ikke med rådhusbrylluppet: Det har hele tiden været planen, at de også ville holde et "rigtigt" bryllup. 

Amerikanske Page Six mener nu at vide, hvornår hr. og fru Bieber skal giftes igen. 

Det amerikanske medie har talt med en insider, der afslører, at parret har sendt "Save the date"-kort ud, der fortæller venner og familie, at de skal sætte kryds i kalenderen den 28. februar. 

Hvor festlighederne finder sted er endnu ikke blevet afsløret, selvom amerikanske TMZ mener at vide, at det kommer til at foregå i Los Angeles. 

En kilde fortæller til Page Six, at alle bryllupsforberedelserne er i fuld sving. Blandt andet er danserne, der skal underholde til brylluppet, gået i gang med at øve deres danserutine. 

Parret blev gift torsdag den 13. september 2018 i New York City. 

- De gjorde det bare helt uden at lytte til nogen, fortalte en kilde dengang til People.

Ifølge det amerikanske ugeblad så havde Justin og Hailey allerede dengang planer om at holde en stor bryllupsfest på et senere tidspunkt. 

TMZ kunne vise billeder af Justin og Hailey, der besøgte det lokale vielseskontor i New York.

Artiklen fortsætter efter billedet

Tidligere har det været fremme, at parret først havde planer om at gifte sig næste år, men parrets rekvirering af en vielseslicens sagde noget andet. 

Ifølge Daily Mail er en vielseslicens i delstaten New York City "gældende i 60 kalenderdage, som begynder dagen efter, licensen er udstedt". 

Men det tydede altså på, at Justin Bieber og Hailey Baldwin havde fået det hele overstået allerede.

Der var fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 22: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016og måneden efter faldt popprinsen på knæ og friede

Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin.

Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske.

Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close