Hollywood2. oktober 2017

Kylie Jenner shopper babytøj for over 440.000 kr.

- Det kommer til at blive det mest velklædte barn, du nogensinde har set, afslører en kilde tæt på den gravide realitystjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-jenner-021017.jpg
 Foto: All Over Press

Det kom som noget af et chok, da det for nylig kom frem, at Kylie Jenner ventede barn med kæresten Travis Scott.

Senere blev det også afsløret, at parret venter en pige, der kommer til verden til februar.

Selv om der er fem måneder til, den 20-årige realitystjerne føder, så er hun allerede godt i gang med redebyggeriet. TMZ kan i hvert fald fortælle, at den yngste Jenner-søster indtil videre har shoppet babytøj for intet mindre end 440.000 kr.

Artiklen fortsætter under billedet.

Kylie Jenner bliver beundret for sit look - både på tøj- og makeupfronten. Hun har i skrivende stund 98,4 mio. følgere på Instagram.

Kilder tæt på Jenner fortæller til TMZ, at den vordende mor har gjort det til en dyr vane at købe babytøj på nettet. Hun surfer løs på onlinebutikker og shopper dyrt designertøj og accessories til sin datter. Hun skulle angiveligt allerede have en hel garderobe klar til den lille, og der er meget mere tøj på vej, lyder det fra insideren .

- Det kommer til at blive det mest velklædte barn, du nogensinde har set, afslører en kilde tæt på den gravide realitystjerne til TMZ.

Man skulle ellers tro, at Kylie Jenners kommende datter kunne arve lidt fra sine ældre kusiner. Kourtney Kardashian har datteren Penelope, og Kim Kardashian datteren North, der begge har garderober spækket med Gucci, Hermès og Saint Laurent.

Selvom 440.000 kr. er mange penge, så er det håndører for Kylie Jenner, der tjener tykt på at sælge læbestift i eget navn. Hendes makeup-firma er ikke engang fyldt to år, men har allerede solgt for over 2,6 mia. kr. I 2017 forventes det, at der sælges for over 2,4 mia. kr.

I galleriet kan du se, hvor dyrt Hollywoods-stjernernes børn går klædt:

Svinedyrt børnetøj

Sponsoreret indhold