Hollywood5. juli 2018

Derfor vil Lili Reinhart ikke tale om forholdet til Cole Sprouse

"Riverdale"-stjernerne Lili Reinhart og Cole Sprouse stod officielt frem som par tidligere på året, men de er ikke meget for at tale om forholdet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3815989.jpg
 Foto: All Over Press

Tilbage i maj valgte "Riverdale"-stjernerne Lili Reinhart og Cole Sprouse at stå frem som par, da de troppede op på den røde løber ved The Met Gala sammen.

Men parret er ikke meget for at tale om deres forhold, og nu forklarer Lili hvorfor.

Det gør hun i et nyt interview med Harpers Bazaar.

- Jeg er ikke OK med at tale om mit forhold. Jeg kommer ikke til at fortælle min kærlighedshistorie. Det er bare ikke passende lige nu, fortæller hun til magasinet.

Selvom hun altså ikke vil fortælle om sit forhold, så har fans og presse spekuleret meget i hendes forhold til Cole Sprouse.

Det er den store succes for serien "Riverdale", der har gjort, at alles øjne falder på Lili.

- Folk vidste, hvem jeg var, da jeg var på Hawaii, og de vidste, hvem jeg var, da jeg var i Paris. Mine medskuespillere har rejst over hele verden, og folk har genkendt dem. Det er globalt. Det er noget, jeg ikke kan få ind i mit hoved. Det tror jeg aldrig, at du kan, fortæller Lili i interviewet.

Episoden på Hawaii blev dokumenteret af flere fotografer, og efterfølgende var billeder af Cole og Lili i hed omfavnelse spredt udover internettet.

Tidligere på året, fortalte Lili Reinhart, hvordan det er at arbejde sammen med sin kæreste.

- Jeg vil bare sige, at jeg elsker at arbejde sammen med Cole, fortalte Lili i et interview med People Magazine.

Den kønne skuespiller har dog også oplevet bagsiden af medaljen ved at være et kendt ansigt.

Tidligere på året begyndte der at florere graviditetsrygter om hende. Dem valgte hun hurtigt at slå ihjel, da hun benægtede, at hun skulle være gravid.

- Det er uheldigt, at et mindre flatterende billede af min mave cirkulerer på internettet og får flere personer til at tro, at jeg er gravid, skrev Lili på Instagram, inden hun fortsatte:; - Nej. Jeg er ikke gravid. Det er bare min krop. Og nogle gange er jeg oppustet. Nogle gange bliver et mindre flatterende billede taget af mig. Nogle gange går jeg igennem perioder, hvor jeg tager på, skrev hun.

På Instagram skev hun også, at hendes krop aldrig kommer til at blive noget, som hun vil undskylde for, og at hendes krop vil gå igennem mange forandringer igennem hendes liv, men at det er helt i orden, for sådan er det med alles kroppe.

Lili Reinhart er generelt ret åben omkring de problemer, man kan opleve som et ungt menneske. Også hendes problemer med acne er noget, som hun været meget åben omkring.

- Jeg har haft cystisk acne, siden jeg var 12. Og lige siden har det været årsag til store problemer med min selvtillid. Jeg har været nødt til at stille min største usikkerhed til skue. Der var ikke nogen steder, jeg kunne gemme mig. 20+ personer nærstuderede mit ansigt på kameramonitoren på hvilket som helst tidspunkt i løbet af den 11 timer lange skydning. Og alt, jeg kunne tænke på foran kameraet, var bumserne på min pande, fortalte skuespilleren tilbage i maj.

Sponsoreret indhold