Lili Reinhart: Jeg elsker at arbejde med Cole

Lili Reinhart og Cole Sprouse.

Lili Reinhart og Cole Sprouse.

Foto: All Over Press

Deres forhold har været kendt længe, og de har både været på ferie i Mexico og i Paris sammen, men det var først ved denne måneds Met Gala, at "Riverdale"-stjernerne Cole Sprouse og Lili Reinhart officielt stod frem som par.

Rygterne om, at de skulle være kærester, har kørt siden juli sidste år. Men de har begge været komplet tavse, hver gang de er blevet spurgt ind til forholdet. 

Nu taler Lili endelig om Cole i et nyt interview. 

- Jeg vil bare sige, at jeg elsker at arbejde sammen med Cole, fortæller Lili i interviewet med People Magazine
 
Her fortæller hun også, hvordan hun har det med resten af castet i den populære serie "Riverdale". 
 
- Jeg elsker at arbejde sammen med alle i serien, fordi vores kemi er så naturlig. Vi elsker alle hinanden. Det er så nemt at arbejde sammen med alle, fortæller Lili i interviewet. 
 
Selvom parret altså ikke har villet bekræfte, at de var kærester før nu, så har der været flere tegn på, at deres forhold har været mere end bare en flirt. 
 
Da Cole Sprouse havde fødselsdag tilbage i august, valgte Lili nemlig at lægge lidt af en kærlighedserklæring op på sin Instagram-profil. 
 
- Til manden, der har vist mig flere smukke steder det seneste år, end jeg har set i hele mit liv. Tillykke med fødselsdagen, Cole. Tak, for alle oplevelserne, og til mange flere i fremtiden, skrev Lili. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Cole Sprouse har tidligere fortalt, hvorfor han og Lili vælger ikke at tale om deres forhold.

- Lili og jeg bliver konstant talt om i offentligheden, og jeg tror, at det har noget at gøre med kærligheden til karakterne i "Riverdale", og at folk gerne vil se os sammen. Jeg føler, at det på mange måder er en invasion af vores privatliv, men også en form for ære, for det betyder, at du skaber kemi på skærmen, som folk også gerne vil se i virkeligheden, hvilket er flatterende set fra et professionelt synspunkt, har Cole fortalte i et interview.

Lili Reinhart og Cole Sprouse mødte hinanden på settet til TV-serien "Riverdale", der herhjemme kan ses på Netflix. 

Han er fire år ældre, end hun er, samtidig har han også meget mere erfaring i underholdningsbranchen, end hun har.

Cole Sprouse startede nemlig sin karriere, da han var bare et år gammel. Her fik han en rolle i serien "Grace under fire". Han har også spillet med i TV-serien "Friends", hvor han spillede Ross' søn Ben

Han har også haft sin egen TV-serie sammen med sin bror, Dylan Sprouse. "The Suite Life of Zack and Cody" blev sendt på Disney Channel i årene 2005 til 2008.

Lili Reinhart startede sin karriere som 14-årig, da hun medvirkede i kortfilmen "For today". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close