Lili Reinhart viser sit bumsede ansigt frem

Lili Reinhart er langt fra perfekt.

Lili Reinhart er langt fra perfekt.

Foto: All Over Press

Når 21-årige Lili Reinhart går på den røde løber, virker hun til at være helt perfekt, men det er ikke tilfældet. 

"Riverdale"-stjernen har netop afsløret på sin Instagram story, at hun døjer med cystisk acne, og at den urene hud påvirker hendes selvtillid. 

- Jeg har lige nu et cystisk udbrud på min pande. Og jeg blev nødt til at være på fotoskydning hele dagen, skriver hun på sin Instagram story.

- Jeg har haft cystisk acne, siden jeg var 12. Og lige siden har det været årsag til store problemer med min selvtillid. Jeg har været nødt til at stille min største usikkerhed til skue. Der var ikke nogen steder, jeg kunne gemme mig. 20+ personer nærstuderede mit ansigt på kameramonitoren på hvilket som helst tidspunkt i løbet af den 11 timer lange skydning. Og alt, jeg kunne tænke på foran kameraet, var bumserne på min pande, fortsætter skuespilleren, der spiller Betty Cooper i "Riverdale". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Lili Reinhart viser sit bumsede ansigt frem på sin Instagram story. Foto: Instagram / lilireinhart

Skuespilleren fortæller, at hun søger trøst hos sin mor, når den urene hud går hende på. 

- Jeg sms'er altid min mor, når jeg har et slemt udbrud. Jeg fortæller hende, hvor grim jeg føler mig, og hvordan disse udbrud smadrer min selvtillid, hver gang de dukker op, fortæller hun.

- Men jeg håber, at jeg en dag kan føle mig smuk, selvom jeg har et udbrud. Og at jeg ikke føler mig besat eller paranoid, lyder det håbefuldt fra Lili Reinhart.  

"Riverdale"-stjernen opfordrer sin 8,6 mio. følgere på Instagram til at være åbne omkring acne med hashtagget #breakoutbuddy:

- Mine udbrud definerer mig ikke. Til alle, der er flove eller skammer sig over deres udbrud... jeg føler med jer, siger Lili Reinhart. 

- Vi har hinanden. Så lad os komme komme denne acne-oplevelse sammen. Jeg ville elske at høre jeres hud-historier, lyder det fra den unge skuespiller. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close