Hollywood28. august 2018

Endelig afsløret: Derfor ventede Khloé så lang tid med at annoncere sin graviditet

I søndagens afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" fortæller Khloé Kardashian, hvorfor hun ventede så lang tid med at fortælle offentligheden om sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.33930153.jpg
 Foto: All Over Press

Nu er det ingen hemmelighed, at Khloé Kardashian, 34, har været gravid og i april fødte en datter.

Men hele efteråret 2017 spekulerede medier i, om realitystjernen mon var gravid: De første rygter opstod allerede i august, men det var først i december, at den yngste Kardashian-søster bekræftede, at hun ventede sit første barn.

I denne uges afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" åbner Khloé endelig op for, hvorfor hun ventede så lang tid med at fortælle hele verden, at hun var gravid.

Khloé Kardashian fortæller, at det var hensynet til den yngre søster Kylie Jenner, 21, der på det tidspunkt også var gravid.

- Jeg er virkelig ængstelig for at annoncere min graviditet, men Kylie er tre måneder længere henne end mig, og jeg vil gerne give hende hendes egen tid til at nyde det og gøre, hvad hun vil gøre, forklarer Khloé i "Keeping Up With the Kardashians".

Koko fortæller også, at det lidt er et problem for hende, at Kylie ikke selv kan beslutte sig for, hvornår hun vil offentliggøre sin graviditet.

I det samme afsnit får Khloé dog "grønt lys" af Kylie til at annoncere hendes graviditet.

- Jeg tror ikke, at jeg nogensinde kommer til at annoncere, at jeg er gravid, fortæller Kylie i et telefonopkald til Khloé.

- Så jeg synes, du skal gøre det... Du behøver ikke vente på mig, tilføjer Kylie.

Kylie Jenner annoncerede aldrig, at hun ventede sig, men delte med hele verden, at hun havde født i en meget personlig video.

Det var tilbage i december, at Khloé Kardashian endelig afslørede, at hun var gravid med sit første barn.

Stjernen delte den glade nyhed på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

Til et billede, hvor Khloé Kardashian og kæresten Tristan Thompson krammede hendes gravide mave, skrev realitystjernen en længere tekst, der bekræftede, at hun skulle være mor.

- Min største drøm er gået i opfyldelse! Vi skal have en baby, skrev den dengang 33-årige stjerne på sin Instagram-profil.

Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016. De nåede aldrig at få børn.

- Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan. Han vidste, hvad Han gjorde. Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skrev Khloé Kardashian.

Derefter sendte hun en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der nu skulle være far til hendes barn.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lød roserne til den dengang vordende fader.

Khloé Kardashian takkede også sine mange fans og fortalte, hvorfor hun havde ventet så lang tid med at dele nyhederne om sin graviditet.

- Tak til ale for kærligheden og de positive vibrationer! Jeg ved, jeg har været stille med dette, men vi ville nyde dette med vores familie og nære venner så lang tid, som vi kunne holde det privat. Bare at nyde vores første, dyrebare øjeblikke bare os. Tak, fordi I forstår. Jeg er så taknemmelig, spændt, nervøs, ivrig, overglad og bange på én og samme gang! Men det er det bedste mylder af føleleser, som jeg nogensinde har følt i mit liv, afsluttede den gravide stjerne.

null

Sponsoreret indhold