Khloè Kardashian: Jeg elsker min mor, men hun er en psykopat

Khloé Kardashian.

Khloé Kardashian.

Foto: All Over Press

Det er fire måneder siden, at Khloé Kardashian blev mor for første gang. 

Lige nu kan seere verden over følge med i hendes graviditet. Den er nemlig et af omdrejningspunkterne i den nyeste sæson af "Keeping up with the Kardashians". 

Og i det afsnit, der bliver vist på amerikansk TV på søndag, kan man se, hvordan Kris Jenner gør alt for at Khloé ikke skal kunne gennemføre sin sædvanlige træningsrutine. 

Kris er nemlig bange for, at Khloé skal miste sit ufødte barn, hvis hun træner for hårdt. 

- Selvom Khloé er gravid, så træner hun som en professionel atlet. Jeg vil ikke have, at hun skal føde for tidligt, fordi hun træner så hårdt, siger Kris blandt andet i programmet.

Derfor gør hun alt for at distrahere Khloé i løbet af hendes træning. 

Men til sidst for Khloé nok. 

- Jeg elsker min mor, men hun er en psykopat, siger Khloé til kameraet, inden hun begynder at imitere sin mor: 

- Er du sikker på, at du skal gøre det her? Føler du dig okay? Du bør ikke gør det der, Khloé. Oh my God, da jeg var gravid, skulle man bare ligge ned og spise hele dagen... Nok er nok, siger Khloé. 

Se klippet herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Efter fødslen af True Thompson er Khloé Kardashian endnu en gang tilbage i træningscentret.

Og hun er godt på vej til at være tilbage på den vægt, hun havde, før hun blev gravid. 

Det afslørede Khloé på sin blog i sidste måned. 

- Efter jeg fødte True, har jeg ikke puttet noget pres på mig selv for at tabe de ekstra kilo. Jeg ville bare gerne tilbage til min normale rutine fra før, jeg blev gravid, hvor jeg trænede fem til seks gange om ugen, fortalte Khloé på bloggen.

Hun afslørede samtidig, at hun havde tabt 15 kilo, siden hun blev mor for første gang. 

- True blev tre måneder den 12. juli, og jeg har ærligt talt ikke givet mig selv et tal, jeg ville tabe mig på det her tidspunkt, specielt fordi jeg ikke havde mulighed for at træne de første seks uger. Men siden fødslen, har jeg tabt 33 pund(15 kilo, red.). Jeg er overrasket over, at jeg har tabt så meget vægt så hurtigt, skrev Khloé. 

Et af de helt store samtaleemner under Khloé Kardashians graviditet var, at kæresten Tristan Thompson havde været hende utro op til flere gange.

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

Khloé har dog efterfølgende tilgivet Tristan, og i dag bor de sammen i Los Angeles. 

Se billeder fra Khloé Kardashians Mexico-ferie med Tristan Thompson og Kendall Jenner i galleriet herunder

Khloé Kardashian og Kendall Jenner i Mexico - august 2018

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close