Hollywood 5. februar 2018

De 10 største øjeblikke fra Kylie Jenners rørende graviditetsvideo

Kylie Jenner afslørede søndag aften, at hun netop var blevet mor til en lille pige. Den 20-årige realitystjerne havde været yderst hemmelighedsfuld omkring sin graviditet, men i en hjemmelavet familievideo med titlen ”To Our Daughter” får vi et rørende indblik i højdepunkterne fra hendes sidste ni måneder
Foto: YouTube

Rygterne har længe svirret, men der skulle gå ni måneder, før at hovedpersonen selv tog bladet fra munden.

Søndag afslørede 20-årige Kylie Jenner således, at hun var blevet mor for første gang.

Sammen med sin kæreste, rapperen Travis Scott, 25, er hun blevet forælder til en velskabt pige.

Rygterne om en kommende Jenner/Scott-baby har svirret længe, men hovedpersonerne har selv været yderst hemmelighedsfulde omkring det kommende familiemedlem.

Men i forbindelse med fødslen har 20-årige Kylie Jenner afsløret flere af de største og rørende øjeblikke fra de ni måneder, hvor hun har været gravid med sit første barn.

Og de mange rørende øjeblikke afslørede Kylie Jenner søndag i den hjemmelavede familievideo, som hun har dedikeret til sin nyfødte datter. Videoen hedder ”To Our Daughter”, og herunder har vi samlet de største øjeblikke fra den 11 minutter lange video.

1) Åbningsscenen

Familievideoen begynder ganske lige på og hårdt: Nemlig med fødslen af Kylie Jenner tilbage i august 1997. En stolt mor udbryder naturligvis ”Hvor er hun bedårende” om lille Kylie – med tårerne trillende ned ad kinderne.

2) Sådan opdagede Kylie Jenner, at hun var gravid

I videoen afslører Kylie Jenners bedste veninde, hvordan graviditeten blev opdaget.

- Jeg og din mor levede bare vores sædvanlige liv og havde det sjovt, og så rendte hun ind i din far, og de blev smaskforelskede, fortæller Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods, i videoen, inden at hun afslører detaljerne om øjeblikket, hvor Kylie Jenner fandt ud af, at hun var gravid:

- Jeg var på din mors badeværelse med hende, og hun tog testen og gav den til mig. Jeg anede ikke, hvad hun havde gang i, hun gav mig bare det her blik.

3) Kylie Jenner fortalte kæresten om graviditeten i strandkanten

 

I videoen ser man også, at Kylie Jenner overbragte den glædelige graviditetsnyhed til sin rapperkæreste, mens de var på stranden. Man kan ikke høre, hvilke ord hun præcist brugte – men det er tydeligt, at Travis Scott blev lykkelig over nyheden. Han gav hende spontant et kæmpe kram.

4) Kylie Jenners første scanning

Kameraet er også med, da Kylie Jenner er til sin første scanning, og man hører hende udbryde ”hvor er det vildt”, da hun ser den lille baby, der vokser i hendes mave.

5) Kylie Jenners babybule

De sidste ni måneder har Kylie Jenner haft helt til at holde graviditeten stort set ude af mediernes søgelys – og der er ikke dukket mange billeder op, der viser hende med stor mave. I videoen ”To Our Daughter” viser Kylie Jenner nu langt om længe billeder og videoer af sin store og smukke mave.

6) Kylie Jenner afslørede sine skøre ”mad-cravings”

Som alle andre gravide havde Kylie Jenner også sære madlyster, mens hun var gravid – og dem afslører hun også i videoen. Her fortæller hun blandt andet, at hun havde en stor lyst til junkfood og søde kartofler, mens hun var gravid med sin lille pige.

7) Det hemmelige babyshower

I den 11 minutter lange video afslører Kylie Jenner også, at der blev holdt et babyshower for hende. Her var den kommende mor iført en silkepyjamas, og hun fik taget billeder foran en gigantisk væg lavet af roser.

8) Første glimt af Kim og Kanyes prinsesse

(Foto: YouTube)

Det er også i familievideoen, at omverdenen får det første glimt af Kim og Kanyes pige Chicago West, der kom til verden 16. januar. I videoen hører man Kylie Jenner og Kim Kardashian beundre den lille pige, og det er også i videoen, at Kim Kardashian afslører overfor resten af familien, at de har valgt at kalde pigen Chicago.

9) Kim giver Kylie graviditetsråd

Selv om Kim Kardashians sidste pige kom til verden med hjælp fra en rugemor, havde Kim alligevel også råd at give til den højgravide Kylie Jenner. I videoen kan man således høre Kim udbryde: ”Jeg skal lige lære dig, hvordan din tissekone kommer til at mærke”.

10) Selve Kylie Jenners fødsel

 

Til sidst i videoen ser man igen fødslen af Kylie Jenners lille pige. Hele familien er samlet på hospitalet – kameraet går i sort – og man kan således kun høre lyden af Kylie Jenner, der føder sit første barn. Man kan høre, hvordan jordemoderen guider hende igennem veerne, før at man til sidst kan høre den lille pige give sit første skrig.

Du kan se hele videoen herunder:

Første billeder af gravid Kylie Jenner - november 2017

Sponsoreret indhold