Cole Sprouse deler foto af topløs Lili Reinhart

Her lander \

Her lander "Riverdale"-parret sammen i LAX i april 2018.

Foto: MEGA

I går fyldte "Riverdale"-stjernen Lili Reinhart 22 år, og det fejrede hendes kæreste og kollega, 26-årige Cole Sprouse, ved at dele et frækt foto af fødselaren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Både fødselsdagen og gaven. Min lille muse, tillykke med fødselsdagen, min elskede, skriver Cole Sprouse til et topløst foto af Lili Reinhart. 

Det tætteste, "Riverdale"-parret er kommet på at stå offentligt frem som par, var til dette års MET Gala i maj, hvor de gik sammen på den røde løber

Derudover har parret ikke været meget for at udtale sig om deres parforhold. 

I juli blev Lili Reinhart interviewet af modemagasinet Harper's Bazaar, hvor hun helt måtte lukke ned for spørgsmål om sit forhold til Cole Sprouse

- Jeg er ikke OK med at tale om mit forhold. Jeg kommer ikke til at fortælle min kærlighedshistorie. Det er bare ikke passende lige nu, fortalte hun til magasinet

På de sociale medier antyder parret dog jævnligt, at de er mere end bare kolleger. For nylig delte Cole Sprouse et sløret billede, hvor han kysser med Lili Reinhart. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

It’s pretty, pretty late

Et opslag delt af Cole Sprouse (@colesprouse) den

Da Sprouse tilbage i august fyldte 26 år, sendte hun en kærlig hilsen til ham

- Det er som om, at verden stadig ville være fremmed for mig, hvis det ikke var for dig. Jeg er så glad for, at vores veje krydsede for at forme dette smukke eventyr. Tillykke med fødselsdagen, min elskede, skrev Lili til et foto, som hun havde lagt på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Deres forhold har været kendt længe, og de har både været på ferie i Mexico og i Paris sammen, men det var først ved Met Gala i maj, at "Riverdale"-stjernerne Cole Sprouse og Lili Reinhart officielt stod frem som par.

Rygterne om, at de skulle være kærester, har kørt siden juli sidste år. Men de har begge været komplet tavse, hver gang de er blevet spurgt ind til forholdet. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close