Lili Reinhart sender kærlighed til Cole på hans fødselsdag

Cole Sprouse og Lili Reinhart.

Cole Sprouse og Lili Reinhart.

Foto: All Over Press

Cole Sprouse kunne i går fejre sin 26 års fødselsdag, og det fik selvfølgelig kæresten og kollegaen Lili Reinhart til at sende kærlighed i hans retning.

Det gjorde hun med et billede af Cole på Instagram.

- Det er som om, at verden stadig ville være fremmed for mig, hvis det ikke var for dig. Jeg er så glad for, at vores veje krydsede for at forme dette smukke eventyr. Tillykke med fødselsdagen, min elskede, skriver Lili til billedet, som hun har lagt på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Deres forhold har været kendt længe, og de har både været på ferie i Mexico og i Paris sammen, men det var først ved denne måneds Met Gala, at "Riverdale"-stjernerne Cole Sprouse og Lili Reinhart officielt stod frem som par.

Rygterne om, at de skulle være kærester, har kørt siden juli sidste år. Men de har begge været komplet tavse, hver gang de er blevet spurgt ind til forholdet. 

Lili har tidligere forklaret, hvorfor hun ikke vil tale om forholdet til Cole.

- Jeg er ikke OK med at tale om mit forhold. Jeg kommer ikke til at fortælle min kærlighedshistorie. Det er bare ikke passende lige nu, fortalte hun i et interview med Harper's Bazaar i sidste uge. 

Hun har dog nævnt hans navn i flere interviews, men det har aldrig handlet om deres kærlighedsforhold.

- Jeg vil bare sige, at jeg elsker at arbejde sammen med Cole, fortalte Lili blandt andet i et interview med People Magazine tidligere på året. 

Mens deres forhold er blevet mere og mere seriøst, har Lili Reinhart dog også skullet vænne sig til bagsiden af medaljen. 

Tidligere på året begyndte der at florere graviditetsrygter om hende. Dem valgte hun hurtigt at slå ihjel, da hun benægtede, at hun skulle være gravid

- Det er uheldigt, at et mindre flatterende billede af min mave cirkulerer på internettet og får flere personer til at tro, at jeg er gravid, skrev Lili på Instagram, inden hun fortsatte:;
 
- Nej. Jeg er ikke gravid. Det er bare min krop. Og nogle gange er jeg oppustet. Nogle gange bliver et mindre flatterende billede taget af mig. Nogle gange går jeg igennem perioder, hvor jeg tager på, skrev hun. 

På Instagram skev hun også, at hendes krop aldrig kommer til at blive noget, som hun vil undskylde for, og at hendes krop vil gå igennem mange forandringer igennem hendes liv, men at det er helt i orden, for sådan er det med alles kroppe. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close