Hollywood 6. september 2018

Brad Pitts forældre har ikke set deres børnebørn i to år

Brad Pitts forældre, Jane og Bill Pitt, har ikke haft mulighed for at se deres seks børnebørn i to år
Foto: MEGA

Det er ikke kun Brad Pitt og Angelina Jolies seks børn, der er taget som gidsler i skilsmissestriden mellem de to Hollywood-stjerner

Også Brad Pitts forældre, Jane og Bill Pitt, lider under, at de to parter ikke kan enes. 

Det er amerikanske Radar Online, der kan fortælle, at farmor og farfar ikke har set deres seks børnebørn, siden Brad og Angelina i efteråret 2016 meldte ud, at de skulle skilles

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Børnene plejede at besøge os hele tiden, siger Joy Edmond, som er Pitt-parrets nabo i Springfield, Missouri, til Radar Online.  

- Om vinteren kunne vi se dem kælke i haven, fortæller naboen også om børnebørnenes besøg.

Naboen fortæller også, at 78-årige Jane Pitt fordyber sig i sit arbejde med den lokale kirke, så hun ikke bliver mindet om, hvor meget hun savner sine seks børnebørn. 

Derudover tilbringer hun også meget tid med datteren Julie, der har fire børn, og som også står bag velgørenhedsorganisationen "I Pour Life".

- Jane tilbringer meget tid sammen med Julie og hendes velgørenhedsarbejde, fortæller en kilde til Radar Online

- Men man ved bare, at hun savner Brads børn, konkluderer kilden. 

For nylig kom det frem, at Angelina Jolie har optrappet skilsmissekonflikten ved at hyre en ny advokat

Da Angelina Jolie i 2016 brød med Brad Pitt, hyrede hun med det samme en af stjernernes absolut foretrukne skilsmisseadvokater, Laura Wasser.

De to kvinder kendte hinanden fra tidligere.

Wasser hjalp i sin tid Angelina Jolie med skilsmissen fra Billy Bob Thornton og sikrede Denise Richards en skilsmisse fra Charlie Sheen, der er ved at ruinere den HIV-smittede skuespiller, der alene i børnepenge betaler næsten en halv million kroner om måneden til Denise Richards.   Laura Wasser har også hjulpet Maria Shriver med at blive skilt fra Arnold Schwarzenegger, og to gange har hun taget Stevie Wonders parti i en skilsmisse, så den succesfulde sanger ikke er blevet helt ruineret af sine ekskoner. Tre medlemmer af Kardashian-klanen har også hyret Laura Wasser i forbindelse med skilsmisser.

Laura Wasser tager kun sjældent klienter med en formue på under ti millioner dollars, og hendes timepris er på 5.500 kroner. Hun kræver af nye klienter, at de stiller med et depositum på 160.000 kroner, blot for at hun skal kigge på en sag. På den måde har hun gjort indgåelse af ægteskaber, skilsmisser og slagsmål om forældremyndighed til en multimillion-forretning. 

Men nu har Jolie skiftet Wasser, der har været set som den 43-årige Oscar-vinders stærkeste våben, ud med en anden kvindelig advokat.

Jolie er utilfreds med, at skilsmissen fra 54-årige Pitt har været så langvarig og skifter nu advokat - både for at få speedet processen op, og fordi skilsmissen nu er inde i en fase, hvor det er kampen om forældremyndighed over og samvær med parrets seks børn, der er i fokus.

Og til det formål har Jolie hyret advokaten Samantha Bley DeJean.

- Samanthas ekspertise er børnenes tarv, og Angelina sætter pris på, at Laura har hjulpet med at overdrage sagen til Samantha, siger Jolies talskvinde Mindy Nyby.   Slagsmålet om fordelingen af børnene ser ud til at blive den mest betændte del af skilsmissen.   Jolie har tidligere beskyldt Pitt for ikke at betale nok i børnebidrag, men Pitt har afvist beskyldningen og har sagt, at han lånt Jolie, der er god for næsten en milliard kroner, over 50 millioner kroner og betalt små 10 millioner kroner til børnene, mens skilsmisseforhandlingerne står på.   En dommer har tidligere måttet fastsætte en midlertidig samværsordning, så Brad Pitt har kunnet se sine børn under skilsmissen.   Parret har sammen seks børn: Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingerne Knox og Vivienne (10).  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold