Angelina skaber splid mellem børnene og Brad

Skilsmissekrigen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt eskalerer.

Skilsmissekrigen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt eskalerer.

Foto: All Over Press

Skilsmissen mellem Brad Pitt, 54, og Angelina Jolie, 43, bliver mere og mere grim.

Først måtte en dommer gribe ind, da parret ikke kunne blive enige om forældremyndigheden, og senest har Angelina Jolie anklaget sin eks for ikke at betale nok i børnebidrag

Amerikanske TMZ kan nu fortælle, at Angelina Jolie har "manipuleret" med sine børn i sådan en grad, at de nu ikke ønsker at se deres far. 

Kilder tæt på parret fortæller til TMZ, at "Maleficent"-stjernen ikke forhindrer Brad i at se sine børn fysisk, men at hun i stedet har sået splid mellem børnene og deres far. 

Jolies indflydelse skulle angiveligt have været så stor, at parrets tre drenge, Maddox på 16, Pax på 14 og Knox på 10, slet ikke ønsker at se deres far. 

Ifølge TMZ' oplysninger er de tre piger, Zahara på 13, Shiloh på 12 og Vivienne på 10, mere åbne over for at se deres far. 

I juni måtte en dommer gribe ind, fordi Brad Pitt og Angelina Jolies forældremyndighedskamp var gået i hårdknude

Brad Pitt, 54, fik rettens ord på, at han måtte se mere til sine seks børn, uden at hans ekskone, 43-årige Angelina Jolie, skulle blande sig for meget

Historien var baseret på en række retsdokumenter, som The Blast havde fået adgang til, og i dem stod der blandet andet, at "det skader børnene, hvis de ikke har et forhold til deres far", og ydeligere fremgik det af dokumenterne, at det var "afgørende, at hver af dem har et sundt og stærkt forhold til deres far og mor". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Angelina Jolie med hende og Brad Pitts seks børn Maddox på 16, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 11 og de ni-årige tvillinger Knox og Vivienne i Paris i februar 2018. Foto: All Over Press

Dommeren pålagde Angelina Jolie en række punkter, hun skulle opfylde, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed. 

Ifølge The Blast drejede det sig blandt andet om: 

  • Angelina skulle give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kunne ringe til dem, når han ønskede det. 
  • Det var ikke tilladt, at hun læste beskederne, som Brad og børnene sendte til hinanden.
  • Angelina skulle arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skulle forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".
  • Der var blevet lagt et skema for, hvornår Brad måtte se de fem yngste børn, mens de over sommeren bor med deres mor i London, hvor hun indspiller "Maleficent 2". Under besøgene skulle der være en børneterapeut til stede. 
  • Det ældste barn, Maddox på 16, måte selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønskede at se sin far. 

Når børnene er i Brads varetægt, må Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd er blevet enige om. 

Retten gjorde det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kunne være alvorlige: 

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lød det i retsdokumenterne ifølge The Blast

En ekspert i familieret, David Glass, forklarede til People, at det var meget usædvanligt, at retten sådan blandede sig i en forældremyndighedssag, og han vurderede, at dommeren lagde vægt på, at Brad Pitt ikke skulle fremmedgøres over for sin egne børn. 

- En form for fremmedgørelse er, når børnene ikke har kontakt til en af deres forældre, på grund af noget den forælder har gjort. Så hypotetisk set, hvis far skriger og råber ad børnene og ikke behandler dem ordentligt, så stopper børnene med at se far, det er en form for fremmedgørelse. En anden form for fremmedgørelse er, når børnene får at vide af den anden forælder, at den forælder de ikke ser, er slem eller ikke kan lide dem eller er ligeglad med dem, forklarede David Glass til People

Glass forklarede, at når der er tale om den sidste form for fremmedgørelse, hvor en forælder taler dårligt om den anden for at fremmedgøre børnene overfor den ene forælder, så griber retten ind - og meget tydede altså på, at det var det, der var sket i Brad Pitt og Angelina Jolies tilfælde. 

Det var i efteråret 2016, at "Brangelina", som de kaldes, meddelte, at de skulle skilles

Ifølge TMZ begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kunne mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklagede sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i efter en episode ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Episoden, der fik bægeret til at flyde over, var på et privatfly, hvor parrets ældste søn Maddox angiveligt kom i håndgemæng med Brad Pitt.  

Hverken Brad Pitt eller Angelina Jolie har siden vist sig officielt med en ny kærlighed. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close