Hollywood 13. juni 2018

Brad og Angelinas kamp om børnene spidser til

En dommer i retten har grebet ind, fordi Angelina Jolie ikke lader Brad Pitt se deres seks børn
Foto: All Over Press

I efteråret 2016 kom det frem, at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles efter 12 år sammen, hvoraf to af dem var som ægtepar.

Nu skriver vi 2018, og parrets skilsmisse er endnu ikke ført ud i livet rent juridisk, da skuespillerne stadig har et par stridspunkter, som de og deres advokater skal forhandle på plads.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af de helt store knaster er parrets seks børn: Maddox på 16, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 11 og de ni-årige tvillinger Knox og Vivienne.

Og nu er striden mellem de to Hollywood-stjerner eskaleret så meget, at en dommer i retten har måtte gribe ind i sagen.

Ifølge People og The Blast, som har fået indblik i retsdokumenterne, har dommeren pålagt Angelina Jolie, at hun skal lade børnene se Brad Pitt mere, ellers risikerer hun at miste den fulde forældremyndighed.

I retsdokumenterne står der, at "det skader børnene, hvis de ikke har et forhold til deres far" og tilføjer, at det er "afgørende, at hver af dem har et sundt og stærkt forhold til deres far og mor".

Dommeren har pålagt Angelina Jolie en række punkter, hun skal opfylde, ellers risikerer hun at miste den fulde forældremyndighed.

Ifølge The Blast drejer det sig blandt andet om:

  • Angelina skal give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kan ringe til dem, når han ønsker.
  • Det er ikke tilladt, at hun læser beskederne, som Brad og børnene sender til hinanden.
  • Angelina skal arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skal forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".
  • Der er blevet lagt et skema for, hvornår Brad må se de fem yngste børn, mens de over sommeren bor med deres mor i London, hvor hun indspiller "Maleficent 2". Under besøgene skal der være en børneterapeut til stede.
  • Det ældste barn, Maddox på 16, må selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønsker at se sin far.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press

Angelina Jolie med sine seks børn i Paris i februar 2018. Foto: All Over Press

Når børnene er i Californien, må Pitt selv bestemme, om han og børnene skal være i hans hjem eller i Jolies.

Når børnene er i Brads varetægt, må Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd er blevet enige om.

Retten har gjort det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kan være alvorligt:

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lyder det i retsdokumenterne ifølge The Blast.

En ekspert i familieret, David Glass, forklarer til People, at det er meget usædvanligt, at retten sådan blander sig i en forældremyndighedssag, og han vurderer, at dommeren har lagt vægt på, at Brad Pitt ikke skal fremmedgøres over for sin egne børn.

- En form for fremmedgørelse er, når børnene ikke har kontakt til en af deres forældre, på grund af noget den forælder har gjort. Så hypotetisk set, hvis far skriger og råber ad børnene og ikke behandler dem ordentligt, så stopper børnene med at se far, det er en form for fremmedgørelse. En anden form for fremmedgørelse er, når børnene får at vide af den anden forælder, at den forælder de ikke ser, er slem eller ikke kan lide dem eller er ligeglad med dem, forklarer David Glass til People.

Glass forklarer, at når der er tale om den sidste form for fremmedgørelse, hvor en forælder taler dårligt om den anden for at fremmedgøre børnene overfor den ene forælder, så griber retten ind - og meget tyder altså på, at det er det, der er sket i Brad Pitt og Angelina Jolies tilfælde.

Det var i efteråret 2016, at "Brangelina", som de kaldes, meddelte, at de skulle skilles.

Ifølge TMZ begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kunne mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklagede sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i efter en episode ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Episoden, der fik bægeret til at flyde over, var på et privatfly, hvor parrets ældste søn Maddox angiveligt kom i håndgemæng med Brad Pitt.

Hverken Brad Pitt eller Angelina Jolie har siden vist sig officielt med en ny kærlighed.

Sponsoreret indhold