Angelina og Brad indgår våbenhvile

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt har de sidste måneder eskaleret, men nu er de stridende parter endelig blevet enige om en midlertidig løsning.

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt har de sidste måneder eskaleret, men nu er de stridende parter endelig blevet enige om en midlertidig løsning.

Foto: All Over Press

Over sommeren er skilsmissestriden mellem Brad Pitt, 54, og Angelina Jolie, 43, eskaleret mere og mere. 

Men nu er de to eks-ægtefolk endelig blevet enige om en midlertidig løsning om forældremyndigheden over deres seks fælles børn. 

Det er ET Online, der har opsnappet, at Pitt og Jolie har indgået en våbenhvile midt i en ellers voldsom skilsmissekrig. 

Parret havde planer om en høring for at få styr på forældremyndigheden over deres seks børn, men nu er parret blevet enige om en midlertidig løsning, og høringen er derfor aflyst. I skrivende stund er der endnu ikke kommet detaljer frem om, hvad Brad Pitt og Angelina Jolie har aftalt, hvad angår forældremyndigheden. 

- Begge parter var enige om den midlertidige løsning, efter den blev anbefalet af deres forældremyndighedssagkyndige. Der var ikke længere behov for en høring, fortæller en kilde til ET Online.  

Kilden tilføjer, at parret forsøger at være på venskabelig fod for børnenes skyld. 

- Angelina nyder de sidste sommerdage, inden skolen begynder igen, siger kilden.

- Hun hjælper børnene med at hele med deres far, tilføjer insideren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Her ses Angelina Jolie på udflugt i Los Angeles med døtrene Shiloh og Zahara den 21. august 2018. Foto: All Over Press

I juni måtte en dommer gribe ind, fordi Brad Pitt og Angelina Jolie ikke kunne blive enige om forældremyndigheden over deres seks børn

Dommeren pålagde Angelina Jolie en række punkter, hun skulle opfylde, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed. 

Ifølge The Blast drejede det sig blandt andet om: 

  • Angelina skulle give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kunne ringe til dem, når han ønskede det. 
  • Det var ikke tilladt, at hun læste beskederne, som Brad og børnene sendte til hinanden.
  • Angelina skulle arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skulle forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".
  • Der var blevet lagt et skema for, hvornår Brad måtte se de fem yngste børn, mens de over sommeren bor med deres mor i London, hvor hun indspiller "Maleficent 2". Under besøgene skulle der være en børneterapeut til stede. 
  • Det ældste barn, Maddox på 17, måte selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønskede at se sin far. 

Når børnene var i Brads varetægt, måtte Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd var blevet enige om. 

Retten gjorde det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kunne være alvorlige: 

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lød det i retsdokumenterne ifølge The Blast

En ekspert i familieret, David Glass, forklarede til People, at det var meget usædvanligt, at retten sådan blandede sig i en forældremyndighedssag, og han vurderede, at dommeren lagde vægt på, at Brad Pitt ikke skulle fremmedgøres over for sin egne børn. 

- En form for fremmedgørelse er, når børnene ikke har kontakt til en af deres forældre, på grund af noget den forælder har gjort. Så hypotetisk set, hvis far skriger og råber ad børnene og ikke behandler dem ordentligt, så stopper børnene med at se far, det er en form for fremmedgørelse. En anden form for fremmedgørelse er, når børnene får at vide af den anden forælder, at den forælder de ikke ser, er slem eller ikke kan lide dem eller er ligeglad med dem, forklarede David Glass til People

Glass forklarede, at når der er tale om den sidste form for fremmedgørelse, hvor en forælder taler dårligt om den anden for at fremmedgøre børnene overfor den ene forælder, så griber retten ind - og meget tydede altså på, at det var det, der var sket i Brad Pitt og Angelina Jolies tilfælde. 

Skilsmissekrigen eskalerede yderligere, da Angelina Jolie i starten af august beskyldte sin eksmand for ikke at betale nok i børnebidrag.

Af retsdokumenter fremgik det, at Angelina Jolie ikke mente, at Brad Pitt havde betalt nok i børnebidrag, og hun bad nu om rettens hjælp til at få Pitt til at punge ud. 

- Pitt har pligt til at betale børnebidrag, argumenterede Jolies advokat, Samantha Bley DeJean, i dokumenterne, som blev indleveret til Los Angeles Superior Court i starten af august, fortalte NBC News

- Indtil nu har Pitt siden separationen ikke betalt noget børnebidrag af betydning, stod der yderligere i dokumenterne.  

Angelina Jolie skulle angiveligt være god for svimlende 941 mio. kr., og ifølge det amerikanske ugeblad People var det heller ikke pengene, der betød noget for moderen til seks. 

- Målet med Angelinas rutinemæssige indberetning til retten er at få en afslutning på sit ægteskab, som baner vejen for den næste periode i deres liv, og som tillader hende og Brad igen at blive dedikerede forældre for deres børn, sagde en talsperson på Jolies vegne til People

Artiklen fortsætter under billedet. 

Angelina Jolie med sine seks børn i Paris. Foto: All Over Press

Brad Pitt var dog ikke enig i den udlægning, som Angelina Jolie kom med. 

En kilde afslørede over for People, at Pitt havde betalt "langt mere end nogen uformel aftale ville stille krav om og langt mere, end nogen dommer ville have beordret ham at betale, hvis der havde været sådan en ordre".

Page Six fortalte, at Angelinas anklager kom i kølvandet af Pitts seneste træk. 

- Det skete, fordi Brad blev træt af det hele og sagde, at han ville starte den formelle skilsmisseproces op igen og indleverede dokumenterne, så det kunne blive gjort, fortalte en kilde tæt på Pitt til Page Six

- Brad har fuldt ud levet op til sine forpligtelser, når det kommer til børnebidrag og vil fortsætte med at gøre det, tilføjede kilden. 

- Dette er intet mindre end et PR-stunt, fordi han ville genstarte den formelle skilsmisseproces, forklarede insideren. 

Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden i 2003, da de indspillede filmen "Mr. & Mrs. Smith" sammen. De blev gift i 2014 og meldte i 2016 ud, at de skulle skilles. 

Parret har sammen seks børn: Maddox på 17, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 12 og tvillingerne Knox og Vivienne på 10. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close