Angelina Jolie optrapper skilsmissefejde

Angelina Jolie har hyret en advokat, der skal sikre hende den størst mulige forældremyndighed over børnene.

Angelina Jolie har hyret en advokat, der skal sikre hende den størst mulige forældremyndighed over børnene.

Foto: All Over Press

 

Det tidligere power-par Angelina Jolie og Brad Pitt har i to år ligget i skilsmissestrid, og nu ser det ud til, at striden mellem de to går ind i en ny fase og skærpes yderligere.

Da Angelina Jolie i 2016 brød med Brad Pitt hyrede hun med det samme en af stjernernes absolut foretrukne skilsmisseadvokater, Laura Wasser.

De to kvinder kendte hinanden fra tidligere. 

 
Wasser hjalp i sin tid Angelina Jolie med skilsmissen fra Billy Bob Thornton og sikrede Denise Richards en skilsmisse fra Charlie Sheen, der er ved at ruinere den hivsmittede skuespiller, der alene i børnepenge betaler næsten en halv million kroner om måneden til Denise Richards. Laura Wasser har også hjulpet Maria Shriver med at blive skilt fra Arnold Schwarzenegger, og to gange har hun taget Stewie Wonders parti i en skilsmisse, så den succesfulde sanger ikke er blevet helt ruineret af sine ekskoner. Tre medlemmer af Kardashian-klanen har også hyret Laura Wasser i forbindelse med skilsmisser.
 

Laura Wasser er de kendtes foretrukne skismisseadvokat. (Foto: All Over Press)

Laura Wasser tager kun sjældent klienter med en formue på under ti millioner dollars, og hendes timepris er på 5.500 kroner. Hun kræver af nye klienter, at de stiller med et depositum på 160.000 kroner, blot for at hun skal kigge på en sag. På den måde har hun gjort indgåelse af ægteskaber, skilsmisser og slagsmål om forældremyndighed til en multimillion-forretning. 

Men nu har Jolie skiftet Wasser, der har været set som den 43-årige Oscar-vinders stærkeste våben, ud med en anden kvindelig advokat.

Jolie er utilfreds med, at skilsmissen fra 54-årige Pitt har været så langvarig og skifter nu advokat - både for at få speedet processen op, og fordi skilsmissen nu er inde i en fase, hvor det er kampen om forældremyndighed over og samvær med parrets seks børn, der er i fokus.

Og til det formål har Jolie hyret advokaten Samantha Bley DeJean.

- Samanthas ekspertise er børnenes tarv, og Angelina sætter pris på, at Laura har hjulpet med at overdrage sagen til Samantha, siger Jolies talskvinde Mindy Nyby.
 
 
Slagsmålet om fordelingen af børnene ser ud til at blive den mest betændte del af skilsmissen.
 
Jolie har tidligere beskyldt Pitt for ikke at betale nok i børnebidrag, men Pitt har afvist beskyldningen og har sagt, at han lånt Jolie, der er god for næsten en milliard kroner, over 50 millioner kroner og betalt små 10 millioner kroner til børnene, mens skilsmisseforhandlingerne står på.
 
 
En dommer har tidligere måttet fastsætte en midlertidig samværsordning, så Brad Pitt har kunnet se sine børn under skilsmissen.
 
 
Parret har de seks børn Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingerne Knox og Vivienne (10).
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close