Angelina anklager Brad: Du betaler ikke nok børnebidrag

Skilsmissekrigen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt eskalerer atter.

Skilsmissekrigen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt eskalerer atter.

Foto: All Over Press

Fronterne er for alvor trukket op mellem Angelina Jolie, 43, og Brad Pitt, 54. 

I juni spidsede kampen om forældremyndigheden over deres seks børn til, og nu bringer Jolie nye anklager mod sin tidligere mand på banen. 

I nye retsdokumenter fremgår det, at Angelina Jolie ikke mener, at Brad Pitt har betalt nok i børnebidrag, og hun beder nu om rettens hjælp til at få Pitt til at punge ud. 

- Pitt har pligt til at betale børnebidrag, argumenterer Jolies advokat, Samantha Bley DeJean, i dokumenterne, som blev indleveret til Los Angeles Superior Court tirsdag, fortæller NBC News

- Indtil nu har Pitt siden separationen ikke betalt noget børnebidrag af betydning, står der yderligere i dokumenterne.  

Angelina Jolie skulle angiveligt være god for svimlende 941 mio. kr., og ifølge det amerikanske ugeblad People er det heller ikke pengene, der betyder noget for moderen til seks. 

- Målet med Angelinas rutinemæssige indberetning til retten er at få en afslutning på sit ægteskab, som baner vejen for den næste periode i deres liv, og som tillader hende og Brad igen at blive dedikerede forældre for deres børn, siger en talsperson på Jolies vegne til People

Artiklen fortsætter under billedet. 

Angelina Jolie med sine seks børn i Paris. Foto: All Over Press

Brad Pitt er dog ikke enig i den udlægning, som Angelina Jolie kommer med. 

En kilde afslører over for People, at Pitt har betalt "langt mere end nogen uformel aftale ville stille krav om og langt mere, end nogen dommer ville have beordret ham at betale, hvis der havde været sådan en ordre".

Page Six fortæller, at Angelinas anklager kommer i kølvandet af Pitts seneste træk. 

- Det skete, fordi Brad blev træt af det hele og sagde, at han ville starte den formelle skilsmisseproces op igen og indleverede dokumenterne, så det kunne blive gjort, fortæller en kilde tæt på Pitt til Page Six

- Brad har fuldt ud levet op til sine forpligtelser, når det kommer til børnebidrag og vil fortsætte med at gøre det, tilføjer kilden. 

- Dette er intet mindre end et PR-stunt, fordi han ville genstarte den formelle skilsmisseproces, forklarer insideren. 

Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden i 2003, da de indspillede filmen "Mr. & Mrs. Smith" sammen. De blev gift i 2014 og meldte i 2016 ud, at de skulle skilles. 

Parret har sammen seks børn: Maddox på 16, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 12 og tvillingerne Knox og Vivienne på 10. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close