Hollywood23. november 2018

Afslører Scientologys regler for Tom Cruise

Der er ganske særlige regler for de unge kvinder, der betjener Tom Cruise på Scientology-kirkens krydstogtskib
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom-cruise-23112018.jpg
 Foto: Mega
Tom Cruise har været en del af Scientology-sekten siden 1990, hvor hans første kone Mimi Rogers introducerede ham for trossamfundet. Ægteskabet med Rogers holdt ikke, men det gjorde Tom Cruises bånd til Scientology, og de er intakte den dag i dag, hvor Hollywoodstjernen er et trofast medlem af sekten.
Hans voksne børn fra ægteskabet med Nicole Kidman er begge medlemmer, men har ikke længere kontakt til deres mor.
Katie Holmes var medlem, men trådte ud i forbindelse med skilsmissen fra Tom Cruise, hvilket betyder, at Cruise ikke har set sin og Katie Holmes' datter, Suri, i en årrække. Angiveligt har både Nicole Kidman og Katie Holmes skrevet under på tavshedserklæringer, der binder dem i forhold til at udtale sig om Tom Cruises forhold til Scientology. Tom Cruise er med årene blevet Scientologys ansigt udadtil.
I løbet af sine mange år i sekten er han ved flere lejligheder blevet inviteret med på kortere rejser på Scientologys krydstogtskib, Freewinds. Og her gjaldt der særlige regler for de personer, der betjente Tom Cruise og andre VIP-gæster.
Det fortæller den i dag 40 år gamle Valeska Paris til Daily Mail. Hun blev født ind i Scientology, da begge hendes forældre var medlemmer, men har siden forladt sekten. Som 18-årig var hun stadig medlem og blev indskrevet til at arbejde på Freewinds som tjenestepige for en periode på seks måneder. Tjenestepigerne arbejdede under slavelignende forhold. De fik inddraget deres pas, det var forbudt at foretage telefonopkald, og kaptajnen forbød pigerne at forlade skibet i løbet af det halve år.
I den periode Valeska Paris arbejdede på skibet, var Tom Cruise gæst. Valeska Paris fortæller, at der gjaldt ganske særlige regler for de unge tjenestepiger, mens Tom Cruise var om bord. - Jeg fik totalt forbud mod at servere for ham - for at jeg ikke skulle blive forelsket i ham, forklarer Valeska Paris. – Hvis man alligevel kom i nærheden af ham, måtte man absolut ikke se ham i øjnene, og han skulle tiltales med "sir". Men udgangspunktet var, at de unge piger skulle holde sig langt væk fra Tom Cruise. En morgen brød hun med forbuddet og serverede alligevel morgenmad for Cruise, og det fik konsekvenser det følgende år, da Tom Cruise skulle fejre fødselsdag hos Scientology. Her var Valeska Paris udelukket fra at deltage. Tidligere i år sagde kilder tæt på Tom Cruise, at han stod over for et skelsættende valg mellem datteren Suri, som han ikke har set i seks år, og Scientology. Og her sidst i 2018 er Tom Cruise stadig dedikeret medlem af sekten, så det ser ud til, at han har valgt datteren fra.
null

Sponsoreret indhold