Hollywood2. februar 2018

Tom Cruise må vælge mellem datteren Suri eller Scientology

Tom Cruise har et alvorligt valg at træffe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom-cruise-suri-02022018.jpg
 Foto: All Over Press
Datteren eller sekten? Så simpelt er det egentlig.
Det er den 55-årige Hollywoodstjerne Tom Cruise, der skal træffe afgørende valg, der vil have konsekvenser for resten af hans liv. Ifølge hollywoodlife.com er han nået til en skillevej i sit liv, hvor han føler, at han må vælge mellem den 11-årige datter Suri, som han har fra ægteskabet med Katie Holmes, og Scientologykirken. - Han føler, at han må gøre noget - træffe et valg, siger en kilde til hollywoodlife.com.
https://imgix.seoghoer.dk/tom-suri-sidste-gang-020220.jpg

Tom og Suri, da de sidste gang blev set offentligt sammen i 2012 på vej til en forlystelsespark efter at være landet med helikopter. (Foto: All Over Press)

Suri blev født i 2006, men hans meget lange relation til Scientologykirken daterer sig helt tilbage til 1990. Og hans dedikation til scientology har tidligere kostet ham på familiefronten. Han har ingen kontakt til sin ekshustru, Nicole Kidman, der brød med scientology, og kirken tillader ikke, at medlemmer opretholder kontakt til personer, der har forladt Scientologykirken. Fra ægteskabet med Nicole Kidman har Tom Cruise de voksne børn Connor og Isabella. De blev boende hos ham efter skilsmissen i 2002 og er troende scientologer, så dem har Tom Cruise god forbindelse til. Katie Holmes og Suri havde også forbindelse til scientology i forbindelse med ægteskabet mellem Katie og Tom, men siden skilsmissen er har Katie med Suri på armen løbet så langt væk som muligt fra sekten. Tom Cruise har nærmest ikke haft nogen kontakt til Suri i de seks år, der er gået side skilsmissen fra Katie.

Tom Cruise skal træffe sit livs sværeste valg

Og ekskonen har angiveligt meldt ud til Tom, at hvis han skal gøre sig noget håb om at genopbygge forholdet til Suri, kræver det, at han forlader scientology. Og der er ikke umiddelbart meget, der tyder på, at Tom Cruise siger farvel til Scientologykirken. Han har netop solgt en række ejendomme i USA og købt en stor lejlighed et stenkast fra scientologys hovedkvarter i byen Clearwater i Florida. Det skulle han angiveligt have gjort for at komme tættere på sekten. En kilde tæt på Tom Cruise siger til hollywoodlife.com. - Han skal simpelthen træffe det sværeste valg i sit liv. Kirken har været så stor del af hans liv, så hvis han skal forlade den, er det nok den sværeste beslutning, han nogensinde kommer til at træffe, siger kilden.

Sponsoreret indhold