Det frække 12. september 2019

Anti-onanister: Det kan kurere dårlig hud og dårlige hårdage

Stop med at onanere og få bedre hud og flottere hår, lyder det fra medlemmer af bevægelse mod onani.
Foto: MEGA

Men skal høre meget, før ørerne falder af. Og man skal onanere meget for at blive blind. Eller noget.

I hvert fald findes der en onlinebevægelse ved navn ’NoFap’, som nogenlunde oversat betyder, ’ingen onani’.

De mener at fravalget af onani medfører en række fordele for dem, der kan holde fingrene fra sig selv.

Og det er ikke bare en lille samling bibelske ekstremister, der er tale om. Bevægelsen har tiltrukket 450.000 personer i det populære onlineforum Reddit, og cirka fem procent af disse er kvinder, rapporterer den angelske avis The Guardian.

Tag stilling og find en lækker dildo her - kæmpe udvalg

Og de mener det seriøst, anti-onanisterne. Således har en kvinde ved navn Kristel lagt en video på youtube, hvor hun fortæller om alle glæderne ved at holde sig fra at stimulere sig selv. Blandt andet kæmper hun ikke længere med acne (altså bumser), og så er hendes hår blevet meget flottere.

Siger hun. Efter otte måneder med hænderne over dynen fortæller Kristel  ligeledes, hvordan hun har fået mere motivation, viljestyrke og disciplin.

Videoen har fået næsten 1,5 millioner visninger.

Videnskaben derimod er langt fra enig med no-fapperne. Tværtimod. Faktisk noterer man sig, at det er sundt. For blandt andet udløses stoffet dopamin under onani. Det er det stof, som giver mennesker muligheden for at føle glæde. Ligeledes udløses også endorfiner, som er gode stoffer, der fjerner smerter i nervesystemet.

Onani kan også mindste menstruationssmerter, kramper og kurere søvnløshed.

Prøv en magic wand-vibrator - det fortryder du ikke

Det er derfor værd at nævne, at anti-onanibevægelsen blev startet for otte år siden af en Alexander Rhodes, der er webudvikler og altså hverken læge eller forsker.

Bevægelsen er primært maskulin og lægger op til, at mænd, der har afholde sig fra onani, har mulighed for at få flere kvinder – altså kvinder som en gevinst til de mænd, der kan holde sig længst tid fra at onanere, skriver The Guardian.

Vi håber her på redaktionen ikke, at du vil tage anti-onanisternes ord for gode varer, og vi mindre blandt andet om undersøgelsen herunder, der viser, at mænd, der onanerer meget, også er bedre i sengen.

Sponsoreret indhold